Ντόστανιτς: «Καλύτεροι σε σχέση με την πρεμιέρα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Αστέρα

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ήταν σαφώς πιο ήρεμος σε σχέση με το Σάββατο: «Η πρώτη εικόνα είναι ότι πήγαμε καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι με την πρεμιέρα. Μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο απέναντι σε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ.  Είναι θετικό για μένα αυτό και το κρατώ,  ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μία καλή ομάδα που είναι  πλασματική η θέση της στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ».

Για την «κοιλιά» που έκανε η ομάδα στην επανάληψη σημείωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξα το σύστημα για να πιέσουμε, μπήκαμε μέσα καλά,  αλλά  είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ καλή που βρήκε τους χώρους, μας πίεσε, αντέξαμε, και  μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε και κάτι».

Για τους παίκτες του είχε μόνο καλά λόγια: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα. Ήταν δύσκολες μέρες που περάσαμε, ζητώ περισσότερα από τους παίκτες  έχουν δυνατότητες και προσπαθώ να τονώσω το ηθικό τους. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πάμε και να κερδίσουμε στην Καλαμαριά. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές που έκανε, ειδικότερα στην άμυνα, είπε πως από την στιγμή που υπάρχουν αρκετοί παίκτες πρέπει να δίδονται ευκαιρίες σε όλους.