Συνάντηση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό καλεί η UEFA

Θορυβημένη η  UEFA γιατί συνεχίζεται η πόλωση

 

Νέο τρόπο παρέμβασης, για το κλίμα που καλλιεργείται πάλι το τελευταίο διάστημα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως θέλουν να κάνουν FIFA και UEFA. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, γραμμή από τα «κεντρικά» της Ελβετίας, προς τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης στην ΕΠΟ, είναι να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί το διάστημα της τωρινής διακοπής του πρωταθλήματος.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που αποκαλύπτουμε σήμερα, να υπάρξει συνάντηση των μελών της επιτροπής με εκπροσώπους των μεγάλων ομάδων. Σίγουρα των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και δεν ξέρω μήπως υπάρχει πρόθεση να κληθεί και ο Άρης. •Μιλάμε για κοινή συνάντηση. Όχι ξεχωριστές συναντήσεις. Ίσως μάλιστα όχι με επίσημο χαρακτήρα. Κατά πάσα πιθανότητα όχι με επίσημο χαρακτήρα. Μάλλον θέλουν να μη δοθεί δημοσιότητα, να μη γίνει γνωστό το πότε και που, εφόσον δεχθούν οι ΠΑΕ.

Τι πιθανώς να προβληματίζει τις διεθνείς συνομοσπονδίες; Μάλλον το κλίμα έντασης που συνεχίζει να υπάρχει και το γεγονός πως συνεχίζουν να γίνονται στόχοι και δικοί τους άνθρωποι. Από τον Γ. Γ της UEFA, τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, ως τους ανθρώπους που έχουν βάλει FIFA – UEFA για να έχουν την ευθύνη για την ελληνική διαιτησία.

Φυσικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φανερά μοιράζονται και τον στόχο της εξουδετέρωσης της όποιας επιρροής θεωρούν ότι μπορεί να έχει η ΑΕΚ στα κέντρα εξουσίας.

πηγή sporfm