Με τις ευχές όλων στην Αργεντινή η Τζέλη

Θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα Νέων με στόχο το μετάλλιο

Η Φένια Τζέλη, η καταπληκτική αθλήτρια του ΣΟΑΤ, έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της στο παγκόσμιο στερέωμα του Ταεκβοντό. Πρώτη στον κόσμο στο Ranking στην κατηγορία της πηγαίνει στην Ολυμπιάδα Νέων στην Αργεντινή ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου που θα της ανοίξει αυτόματα τον δρόμο για συμμετοχή και στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020.

Η Φένια, αναχωρεί την Δευτέρα για την Αργεντινή, όπου θα της συμπαρασταθεί και ο προπονητής της στον ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης και όπως είπε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο στενός συνεργάτης και κουμπάρος του Βασίλης Βαργιάμης «ανυπομονώ να τον δω να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει».

Παρουσία και του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου αλλά και του υπεύθυνου επί των αθλητικών Άκη Αναστασίου έγινε ο αποχαιρετισμός σήμερα της Φένιας στο γυμναστήριο του συλλόγου πίσω από το γήπεδο της Μπάρας.

Προλογίζοντας ο Βασίλης Βαργιάμης χαρακτήρισε σταθμό στην 18χρονη πορεία του συλλόγου την συμμετοχή της Φένιας Τζέλη στην Ολυμπιάδα Νέων στην Αργεντινή και ότι στο ξεκίνημα τους δεν φανταζόταν ότι αθλητής του συλλόγου θα πετύχαινε τέτοια διάκριση.

Ο Νίκος Παϊταρίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά την Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο Άκη Αναστασίου για την πολύτιμη συμβολή τους στην εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για την προετοιμασία της Φένιας Τζέλη. Ευχαρίστησε ακόμη και τον γυμναστή Γιώργο Μήτσα, ο οποίος ανέλαβε την προετοιμασία της Φένιας εν’ ‘οψει των αγώνων. Για τους αγώνες είπε: «Πηγαίνει σαν φαβορί στους αγώνες και αυτό μας δημιουργεί λίγο άγχος. Δεν φοβόμαστε όμως και ελπίζουμε να τα καταφέρει. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στις επιτυχίας της Φένιας έπαιξαν και οι συναθλητές της στον ΣΟΑΤ με τους οποίους προπονείται καθημερινά μαζί, συμμετέχει σε αγώνες, μοιράζεται χαρές και λύπες αλλά και οι χορηγοί. Σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα όπως είναι το Ταεκβοντό μεγάλοι χορηγοί των αθλητών είναι η οικογένεια τους και η συμβολή της οικογένειας της Φένιας είναι πολύ μεγάλη».

Παπαστεργίου: «Μέσι του Ταεκβοντό η Τζέλη»

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου χαρακτήρισε την Τζέλη «Ελληνίδα Μέσι του Ταεκβοντο» και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αγώνες εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα τα πάει καλά. Όσο για την βοήθεια του Δήμου; «Κάνουμε το προφανές. Προσπαθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να βοηθούμε προσπάθειες ανθρώπων που γεμίζουν τα γυμναστήρια με αθλητές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άκης Αναστασίου ο οποίος συνεχάρη τον σύλλογο για την προσπάθεια και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Φένια δηλώνοντας ότι «είναι χαρά μας να φιλοξενούμε τον ΣΟΑΤ στο Δημοτικό κλειστό».

Τζέλη: «Μοναδική εμπειρία»

Η Φένια Τζέλη από την πλευρά της ευχαρίστησε την Ομοσπονδία, τον σύλλογο, τους προπονητές και τους χορηγούς της για την στήριξη ενώ για τους αγώνες είπε: «Είναι μία μοναδική εμπειρία για μένα και θα μπορέσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πάρω ένα μετάλλιο είπε χαρακτηριστικά».

Τέλος ο γυμναστής Γιώργος Μήτσος είπε ότι η Φένια «προετοιμάστηκε καλά, δούλεψε πολύ και είναι έτοιμη και ψυχικά και αγωνιστικά να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου.

Οι χορηγοί

Οι χορηγοί που στήριξαν την Φένια Τζέλη και τον ΣΟΑΤ στην προετοιμασία της είναι οι εταιρείες Adidas store Τρίκαλα και Iconics των κ.κ. Γκολίτου, Μηλιώνη, τα χαρτικά Γιδαροπούλου, το Centro Design, η εταιρεία 8com και η ξυλεία Μπέσιος.