Νίκησε ο Ατρόμητος παραιτήθηκε ο Αντωνίου από την ΑΕΛ

Η Λάρισα ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 2-0

Ο Ατρόμητος πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επκρατώντας της Λάρισας με 2-0 και η ομάδα του Περιστερίου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Ο Ατρόμητος είναι μάλιστα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς (κι ένα ματς περισσότερο)

ο  Σωτήρης Αντωνίου, ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου την παραίτηση του από τον πάγκο των «βυσσινί».

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η Λάρισα χρειάζεται μία νέα αρχή και επικαλέστηκε ως αιτία τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.

«Βάσει αποτελεσμάτων, θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα αρχή, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Είχαμε ατυχίες στα ματς και τραυματισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε σχολιάζοντας το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες: «Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς με τις αλλαγές που κάναμε, γίναμε πιο επικίνδυνοι. Χάσαμε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν άρχισε το δεύτερο ημίχρονο».

Η Λάρισα έχει μετρήσει τρεις ήττες από Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, παρότι είχε ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.