Για μεταγραφή Παπακώστα ο ΑΟΚ

Θα παραμείνει στην ομάδα ο Γκαντιάς

Στον ΑΟ Κλαμπα΄κας μετά την άνοδο στη Γ Εθνική θεωρούν δεδομένη τη  συμφωνία με τον Γκαντιά θενώ θα γίνουν επαφές και με τον Καλιάρα αλλά και άλλους παίκτες που έχουν βλέψεις και θέληση για  να συνεχίσουν  με τον ΑΟΚ στη Γ Εθνική. Στο δυναμικό της ομάδας θα ενταχθούν  τόσο  ο Χρ. Μπαλωμένος , όσο  και ο Οικονόμου που έκανε καλό πρωτάθλημα με την Ανδρική της  ΑΕΤ στην Α2 Θεσσαλίας  .

Για το ρόστερ του ΑΟΚ ακούστηκε ήδη και το όνομα του  Φάνη  Παπακώστα (2.06 Μ) ΠΟΥ που είναι ένα βήμα από τη συμφωνία και εάν αποκτηθεί θα   ενισχύσει σημαντικά την «front line» της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα

ο Παπακώστας που είναι Λαρισαίος αλλά γμαπρός τρικαλινός έχει  μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες , ήταν παίκτης του ΑΣΤ , πέρασε από  Ολύμπιας Λάρισας, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στον ΓΣ Λάρισας, στη Χαλκίδα, στους Τιτάνες Παλαμά, στον Φοίνικα Λάρισας, στην ΑΕΛ , στον Γ.Σ. Φαρσάλων και πέρυσι στην Νίκη Βόλου με τη φανέλα της οποίας πέτυχε  368 πόντους και ήταν 8ος σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.