Σε καμπ στο Βέλγιο ο ΣΟΑΤ

IMG_20180718_154459

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Αγωνιστική Ομαδα του ΣΟΑΤ θα μεταβεί στο Βέλγιο από 24 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου. Στις 25-26 οι αθλητές του ΣΟΑΤ που είναι στην Εθνική ομάδα θα μεταβούν στην Αμβέρσα όπου προπονείται η Εθνική Βελγίου και προετοιμαζεται για το Grand Prix της Μόσχας, και κατόπιν προσκλήσεως θα προπονηθούν με τα μεγάλα αστέρια του Παγκόσμιου Ταεκβοντο. Κατόπιν θα μεταβούν και ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα του ΣΟΑΤ όπου θα συμμετέχει στο Διεθνές προπονητικό Καμπ “KEUMGANG Seminar” στο Βέλγιο στις 27-31 Ιουλίου.
Επίσης ομάδες του ΣΟΑΤ συμμετείχαν σε προπονητικά καμπ στην Θεσσαλονίκη στις 3-7 Ιουλίου και στα Ιωάννινα στις 13-15 Ιουλίου. Τα προπονητικά καμπ σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα διοργάνωσαν αντίστοιχα οι Συλλογοι Hwarang Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ταεκβοντό Ιωαννίνων με μεγάλη επιτυχία.

Ο ΣΟΑΤ στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη και καλύτερη αξιοποίηση των νέων ταλέντων και αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης προσπάθειας είναι τα συνε η σπουδαία αποτελέσματα και η διαρκή ανάδειξη νέων ταλέντων.
Τα στοιχεία που αποκόμισε ο προπονητής Νίκος Παϊταρίδης για τους νέους αθλητές είναι πολύ ελπιδοφόρα και ο σύλλογος δίνει μεγάλη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες για να τα βοηθήσει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους.
Τίποτε δεν αφήνεται στον ΣΟΑΤ στην τύχη που διαρκώς προσπαθεί για την εξέλιξη των αθλητών του μα και προπονητών.