Ο Πορταίκός πέρασε από το Κηπάκι

Νίκη για την ομάδα του Πορταϊκού επί της ΑΕΤ

Νίκη για την ομάδα του Πορταϊκού επί της ΑΕΤ/Ερασιτεχνική ΑΟΤ στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Α ερασιτεχνική κατηγορία με σκορ 2-1 στο Κηπάκι. Το παιχνίδι κρίνεται πολύ μέτριο και από τις δύο ομάδες και όλα φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά του ματς. Ο Πορταϊκός προηγήθηκε στο σκορ με δύο γκολ τους γηπεδούχους να μειώνουν.
Στο 5΄ πλασέ του Νίκα σε κόρνερ εύκολα ο Μάστορας. Στο 23΄φάουλ του Αλεξίου η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 30΄ ο Βαγενάς από την μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ ο Κουτσάγιας έπεσε στην πορεία της μπάλας βρίσκοντας την, αλλά κατέληξε στη γωνία της εστίας για το 0-1.
Στο 36΄ο Αλεξίου έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά ο Τσιαφίτσας στην μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Πορταϊκού.
Στο 43΄οι γηπεδούχοι έχασαν από κοντά την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Πούλιος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από κόρνερ του Τσαρούχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι καθώς το θέαμα…απλά δεν υπήρχε. Στο 52΄ο Τσαρούχας μόνιμος εκτελεστής των φάουλ, έκανε το χτύπημα αλλά ο Αλεξίου δεν μπόρεσε να προλάβει την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.
Στο 53΄ο TABAKU εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία του Κουτσάγια και ο Αλεξίου με κεφαλιά έσωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ.
Στο 62΄οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά δύο τερμάτων, όταν από φάουλ του Κωνσταντούλα ο Τσαρουχάς πρόλαβε το αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων και με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Στο 69΄ο Αλεξίου με απ ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ από τα τριάντα μέτρα έστειλε την μπάλα «συστημένη» στο παραθυράκι του Μάστορα , μειώνοντάς σε 1-2.
.
ΑΕΤ( Π. Γκένας): Κουτσάγιας, Πούλιος, Ζάρρας, Μπένγκο, Τεντολούρης, Δρόσος, Νίκας (60΄Ζωγράφος), Τζιάννης (73΄Ντάσκας), Τσιαφίτσας (55΄Γκούμας), Αλεξίου, Τσαρούχας (71΄Γκάτης).
Πορταϊκός( Δ. Σαργιώτης): Μάστορας,Τζιουβάρας, Ρούσας, Βαγενάς TABAKU, Τσαρουχάς (76΄Κολότσιος), Ντραγκότι (85΄Οικονόμου), Πανάγος (82΄Θέμελης), Βαγενάς Ι,Κωνσταντούλας,Μάστορας.

 

Ο