Περάστε κόσμε!

28577846_2138750679689187_5545264349764784941_n

Ήττα και από την Δράμα στο άλλοτε απόρθητο στάδιο

Μπορεί η ομάδα να είναι εξαιρετικά υγιής οικονομικά όπως έλεγε το πρωί στο Ράδιο Ζυγός ο πρόεδρος της Ανδρέας Μπέκιος αλλά λίγες ώρες αργότερα έδειξε ότι νοσεί βαθύτατα στον αγωνιστικό τομέα.

Τα Τρίκαλα σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι έδειξαν αδυναμία στο να δημιουργήσουν και να σκοράρουν με αποτέλεσμα δύο εβδομάδες μετά την Παναχαϊκή να περάσει και η Δόξα Δράμας με 0-1 από το Δημοτικό στάδιο.

Τα Τρίκαλα γκρινιάζουν δικαίως για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Αγγελάκη αλλά δεν ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Τα  Τρίκαλα  που δείχνουν ικανότητες ανασταλτικές στα εκτός έδρας παιχνίδια που «κλέβουν» και κάποια παιχνίδια στις αντεπιθέσεις εντός έδρας δεν μπορούν ούτε ορθολογικά να παίξουν, ούτε έχουν τους παίκτες εκείνους που μπορούν να διασπάσουν καλά οργανωμένες άμυνες όπως αυτή της Δόξας σήμερα.

Έτσι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πέναλτι που όντως έκανε ο Τσίπρας πάνω στον Σιώπη  (σκόραρε ο Γουνδουλάκης στι 21’)δεν μπόρεσαν να ασκήσουν πίεση ιδιαίτερη στην Δόξα παρά μόνο στα τελευταία λεπτά όταν και έκαναν φάσεις με κορυφαία μία κεφαλιά εξ επαφής του Κοτσώνη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Βούρας.

Μετά την ήττα άγνωστη είναι η επόμενη μέρα μιας και ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ίσως θα πρέπει επιτέλους να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά της περιοχής ώστε να επενδύσει η ομάδα στο μέλλον. Είναι βέβαιο ότι από κάποιες ακριβοπληρωμένες βεντέτες θα αποδώσουν καλύτερα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63′ Ν’ Λουντούλου), Γροντής (67′ Μιλοσάβλιεφ), Γιαννιτσάνης, Τσίπρας (53′ Σαχινίδης), Ζγκούρι

Δόξα Δράμας (Ν. Κωστένογλου): Βούρας, Ριζογιάννης, Όστοιτς, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (67′ Τζόκιτς), Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής (74′ Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Καπνίδης (84′ Ντιμιτρόφσκι)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αγγελάκης (Μακεδονίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τσίπρα, Μάκο, Γροντή (ΑΟΤ) και Βιτλή, Γουνδουλάκη, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννη (Δόξα Δράμας)

 

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

 

2′ Σουτ Ριζογιάννη πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

15′ Χλιαρό σουτ Σιώπη απο καλή θέση άουτ

20′ Ανατροπή του Τσίπρα στον Σιώπη και πέναλτι.

21′ Γκολ για την Δόξα Δράμας αφού ο Γουνδουλάκης ευστοχεί απο την άσπρη βούλα (0-1)

28′ Ωραία προσπάθεια Γροντή απο τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, η μπάλα βρήκε το χέρι αμυνομένου της Δόξας αλλά ο Αγγελάκης που ήταν κοντά στην φάση δεν έδωσε τίποτα. Διαμαρτυρίες έντονες απο τους Τρικαλινούς

45+ Κίτρινη κάρτα στον Γροντή που ζήτησε πέναλτι,  για θέατρο

46′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα να ισοφαρίσουν. Γυριστό σουτ Ζγκούρι απο κοντά  μετά απο σέντρα Γκόλια ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

59′ O Γκότοβος έδιωξε σε κόρνερ επικίνδυνο γύρισμα του Βέρτζου

87′ Μετά απο σέντα Γκόλια άτσαλα σε κόρνερ ο Βούρας  ο οποίος αμέσως μετά έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εξ επαφής κεφαλιά του Κοτσώνη