Έρχεται με τέσσερεις νέους η Αναγέννηση

Soccer-Football-Wallpapers-football-player-soccer-ball-under-arm

 

 

 

 

 

 

 

Με τις καινούργιες προσθήκες ο Βαζάκας.

Στην αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας για το ματς στα Τρίκαλα συμπεριλήφθηκαν οι Ντάγκρας, Καραγιάννης, Ζήσης και Λεφίδης.

 Καρέ νεοαποκτηθέντων συμπεριλαμβάνει η 20αδα που επέλεξε ο Γιώργος Βαζάκας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας στα Τρίκαλα (27/1, 15:00).

Οι Δημήτρης Ντάγκρας, Μάριος Καραγιάννης, Αγγελος Ζήσης και Δούκας Λεφίδης (ο τελευταίος ήταν και στο προηγούμενο ματς με τον Αιγινιακό) βρίσκονται στην αποστολή της ΑΣΑ, όπως και ο νεαρός Νίκος Πλούμης που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον τρέχοντα μήνα.

Από τα νέα αποκτήματα δεν μπήκαν στην 20αδα οι Βασίλης Τσεβάς και Αντώνης Βατουσιάδης, ενώ έμειναν εκτός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και οι Φλεβάρης, Μασούρας και Παπαευθυμίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκέκας, Κατσίκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Καραγιάννης, Ζήσης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας, Πλούμης.

Η Αναγέννηση καλείται να βελτιώσει την εκτός έδρας εικόνα της, καθώς μέχρι τώρα έχει κατακτήσει μόλις ένα βαθμό σε έξι αγώνες μακριά από την Καρδίτσα (στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό).

Το πρόσημο, πάντως, για την ΑΣΑ είναι συνολικά θετικό, αφού βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού.