Ρεκόρ τριετίας απο τον Κανάτσεβιτς

 ÔÑÉÊÁËÁ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ TRIKALA - KORIVOS (BASKET LEAGUE 2017-2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα 12 ριμπάουντ που μάζεψε.

Ο Χαλίλ Κανάτσεβιτς δεν βοήθησε επιθετικά (4π με 2/7 σουτ) όμως έκανε αισθητή την παρουσία του σε άλλους τομείς και βοήθησε σημαντικά τα Τρίκαλα BC Aries ώστε να φτάσουν στην επικράτηση επί του Κόροιβου. Ο Αμερικανός φόργουορντ πέραν των πέντε ασίστ που μοίρασε, μαζεύοντας 12 ριμπάουντ σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών της θεσσαλικής ομάδας. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των 10 που είχε ο Τέγιτς στο παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt.

Παράλληλα αυτά τα 12 ριμπάουντ του Κανάτσεβιτς, αποτελούν ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης παίκτη των Τρικάλων BC Aries της τελευταίας 3ετίας. 12 είχαν ο Ντέιβιντ Χότον στο περσινό, εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών ο Όβι Σόκο δύο φορές στη σεζόν 2015-16 κόντρα στον Κόροιβο και τον Κολοσσό.

Για να βρούμε επίδοση μεγαλύτερη της χθεσινής του Κανάτσεβιτς από παίκτη της θεσσαλικής ομάδας, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 7 Μαρτίου 2015. Τότε και στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού (77-81) ο Μάικλ Χολ είχε μαζέψει 14 ριμπάουντ.

*Ο Μάρκο Τέγιτς αστόχησε μόνο σε ένα από τα εννιά δίποντα που επιχείρησε κι έτσι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την κορυφαία φετινή επίδοση αφού ο Πάρης Μαραγκός είχε 9/9 με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Ο Σέρβος σέντερ είχε οχτώ εύστοχα δίποντα αλλά σε 13 προσπάθειες και στο παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt.

 

*Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έκανε τρία από τα εννιά κλεψίματα της ομάδας του. Με αυτά έφτασε τα 100 στην καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League.

 

*Ο Χαβιέ Τέιμς έκανε το καλύτερο από τα τέσσερα παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα σημειώνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις του τόσο με τους 13 πόντους όσο και με τους ισάριθμους βαθμούς στο ranking.