Παλικάρι ο ΑΟΤ στην Τούμπα -έχασε με πέναλτι στο τέλος !

1829704_1

Αντίο με το κεφάλι ψηλά από το κύπελλο

Με μία διαιτητική απόφαση-ντροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής Φωτιάδης έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ. Η πρόκριση μπορεί να είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι αλλά τα Τρίκαλα μπορούσαν να φύγουν με το τιμητικό 1-1,  καθώς ο Μιλοσάβλιεφ με εξαιρετικό γκολ στην εκπνοή ισοφάρισε το γκολ του Πρίγιοβιτς στο 78’.

Ο Φωτιάδης «ανακάλυψε» χέρι σε απόκρουση του Κοτσώνη (φάνηκε να αποκρούει με το σώμα) και έδωσε στον Πρίγιοβιτς να σημειώσει το 2-1 από την άσπρη βούλα. Με τον τρόπο αυτό τα Τρίκαλα έχασαν την ευκαιρία να πάρουν ένα αποτέλεσμα γοήτρου στην κόντρα τους με τον ισχυρό και φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.

Τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι χωρίς άγχος και έδειξαν στο χόρτο την πρόοδο τους .

Ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε φάσεις, αλλά οι επιθετικοί του έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Αποστολίδη ο οποίος έκανε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το σκορ χαμηλά.Ο Σωτήρης Αντωνίου έριξε στο παιχνίδι και τον Λεάντρο ο οποίος έφυγε τραυματίας αλλά εικάζεται πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Τα Τρίκαλα εμφανίστηκαν ανταγωνιστικά και ο Λουτσέσκου έφτασε στο σημείο να βάλει τον Λημνιό δεξί μπακ και τον Μυστακίδη εξτρέμ, έπαιξε και με δύο φορ όταν πέρασε και τον Κουλούρη στο παιχνίδι στη θέση του Μακ.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με δύο νίκες στους «8» του Κυπέλλου και περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλό του.

Η ταυτότητα του αγώνα 

Διαιτητής:  Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί:  Παρασίου (Ημαθίας) & Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

Γκολ:  78΄, 90΄+4΄ Πρίγιοβιτς / 90΄+2΄ Μιλοσάβλιεφ

Κάρτες:  8΄ Κρέσπο / 36΄ Τσιάρας

Αποβολές: 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):  Σιαμπάνης, Κρέσπο (60΄ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81΄ Πέλκας), Σάχοβ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70΄ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αντώνης Παρασίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73΄ Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62΄ Μιλοσάβλιεβ), Ζγκούρι (73΄ Ντακόλ).

 

1829704_1

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

Τυπική διαδικασία το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου μετά το 1-5 του πρώτου αγώνα στα Τρίκαλα.

8′ Κίτρινη κάρτα στον Κρέσπο για αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Ζγκούρι

11′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Μπίσεσβαρ με ωραία μπαλιά είδε τον Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή. Ο Σέρβος έκανε την προβολή από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα έφυγε μόλις έξω

19′ Συρτό φάουλ του Μπίσεβαρ μαζεύει ο Αποστολίδης

25′ Ωραία αντεπίθεση των Τρικάλων και σουτ του Ζγκούρι άουτ

26′ Πλασέ από τον Μακ μετά από ωραία συνεργασία με τον Σάκχοφ, άουτ η μπάλα

30′ Διπλή καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά σουτ  από τον Πρίγιοβιτς, αποκρούει ο Αποστολίδης και στην συνέχεια ο Μπίσεσβαρ έκανε την πάσα από τα αριστερά, που δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.

36′ Παραλίγο το λάθος στην άμυνα των Τρικάλων, ο Μπίσεσβαρ πίεσε και βρήκε την μπάλα, απόκρουσε ο Αποστολίδης

40′ Σουτ από τον Μπίσεσβαρ, άουτ η μπάλα

60′ Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα με τον Γροντή να φεύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει άουτ απέναντι στον Σιαμπάνη

71′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, σουτ από τον Σάκχοφ, άουτ η μπάλα.

72′ Μετά απο σέντρα του Μυστακίδη, ωραία κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, αποκρούει ο Αποστολίδης εντυπωσιακά  σε κόρνερ

77′ Σουτ από τον Μπίσεσβαρ, μπλοκάρει ξανά ο Αποστολίδης

78′ ΓΚΟΛ Ο Κουλούρης έβγαλε ωραία στον Μπίσεσβαρ, ο τελευταίος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Αποστολίδης και από κοντά ο Πρίγιοβιτς έγραψε το 1-0. Στο ξεκίνημα της φάσης πάντως έγινε επιθετικό φάουλ που δεν υπέδειξε ο διαιτητής.

80′ Μετά απο σέντρα του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά, κεφαλιά από τον Κουλούρη, απέκρουσε ο Αποστολίδης και πάλι εντυπωσιακά!

89΄Τρομερή ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Μετά απο σέντρα του Μιλοσάβλιεφ ο Γροντής έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει αρχικά ο Σιαμπάνης και στην συνέχεια το αριστερό κάθετο δοκάρι!!!

90′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Απίστευτη γκολάρα απο τον Μιλοσάβλιεφ. Μετά απο πάσα του Τσιάρα με αριστοτεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1!!!!

93′ Ντροπή!!! Ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και “εφεύρεση” γα χέρι του Κοτσώνη που δεν υπήρξε ποτέ. Ο Πρίγιοβιτς σκοράρει και κάνει το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Κρέσπο (60′ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (80′ Πέλκας), Σάχοβ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70′ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73′ Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (61′ Μιλοσάβλιεφ), Ζγκούρι (73′ Ντακολ)