Καλογιαννίδης: “Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο”

2017BLOGESOTERIKHKALOGIANNIDHS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάλεσμα στους φιλάθλους απο τον Φίλιππο Καλογιαννίδη.

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Λαύριο αλλά και στην προσθήκη του Κώστα Βασιλειάδη. Αναλυτικά:

Καλησπέρα φίλοι μου,

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι για την ομάδα μας εξαιρετικής σημασίας. Για μια καινούργια ομάδα όπως εμείς μπαίνει πολύ νωρίς το «πρέπει» στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Λαύριο. Μία ομάδα που όπως έχει δείξει παίζει πολύ σκληρά και δυνατά και πιστεύω οτι στο παιχνίδι δεν θα μιλήσουν τόσο οι τακτικές όσο ο ενθουσιασμός και το πάθος για τη νίκη. Μία νίκη που θα μας ανεβάσει την ψυχολογία για τη συνέχεια η οποία όπως έδειξε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη.

Ακόμα μια προσθήκη γι εμάς στην ομάδα με τον Κώστα Βασιλειάδη. Ένας πολύ έμπειρος παίκτης που θα προσφέρει σίγουρα ποιότητα σ εμάς έχοντας παίξει για χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο!

Όλοι μας ανυπομονούμε για την πρεμιέρα στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Περιμένουμε τον κόσμο των Τρικάλων να ρθει να μας στηρίξει με την παρουσία του και τη φωνή του και θα χαρώ πολύ να τους δω και να ζήσω πάλι όμορφες στιγμές μαζί τους! Κλείνοντας, αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν σ αυτές.

Φίλιππος