Ο Σάββας Θεοδωρίδης “ντοπάρει” τον Φορτούνη

072944Δείτε και τι απάντησε ο Καλαμπακιώτης άσος

Το μήνυμα που του έστειλε ο Τάκης Λεμονής με τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελευταίο αγώνα με τον Ατρόμητο φαίνεται πως έλαβε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε βελτιωμένος και στους δύο αγώνες με Κύπρο και Γιβραλτάρ για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από χθες ο Τρικαλινός άσος επέστρεψε στις προπονήσεις των Πειραιωτών, έχοντας ως στόχο να είναι στην αποστολή και να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο και στη συνέχεια να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως γράφει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον παίκτη και επιχείρησε να του φτιάξει την ψυχολογία.

«Κώστα, είσαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Και περιμένουμε όλοι να αποδείξεις ξανά μέσα στο γήπεδο. Να είσαι σίγουρος ότι οι οπαδοί του Θρύλου σε εκτιμούν πολύ και για αυτό έχουν μεγάλες απαιτήσεις από σένα. Εμείς σε εμπιστευόμαστε και είμαστε δίπλα σου», φέρεται να είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ στον Φορτούνη και εκείνος απάντησε:

«Νιώθω πολύ καλά κ. Σάββα. Με τόνωσαν ψυχολογικά και αγωνιστικά τα δυο ματς με την Εθνική. Να είστε βέβαιος ότι έχω ακόμη πολλά να δώσω».