Τι έγραψαν για τον Αγγελή & τι είπε γι αυτόν ο Κούγιας

f92401094531cccae70140d3e1121629_LΔείτε τι έγραψε Ιστοσελίδα Πελοποννήσου και τι είπε για Αγγελή ο ΚούγιαςΗ ιστοσελίδα  sportstonoto.gr που και στο παρελθόν έχει στολίσει τον κ Αγγελή λόγω της διπλής του εμπλοκή σε Αμαλιάδα και ΑΟ  Τρικαλα  έγραψε αυτή τη φορά…

“Νέα “κολοτούμπα” Αγγελή που… ξεπαραιτήθηκε στα Τρίκαλα

Την απόφαση να… παραμείνει στον ΑΟ Τρίκαλα πήρε ο Βαγγέλης Αγγελής, που βέβαια… ξεπαραιτήθηκε από τεχνικός διευθυντής του ΑΟΤ και έτσι παραμένει και “πρόεδρος” του Αστέρα Αμαλιάδας (όχι, στον… Πανηλειακό, επίσημα τουλάχιστον, δεν έχει ακόμη κάποιο σχετικό πάντα αξίωμα)! Ο τιμ μάνατζερ (!) λοιπόν της θεσσαλικής ομάδας αποφάσισε να συνεχίσει τελικά στο πόστο του…”

 

Τι είχε πει ο Αλέξης Κούγια για Αγγελή
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ Αγγελής είχε   δικαστική εμπλοκή και είχε απολογηθεί και για το σκάνδαλο των Στημένων και μάλιστα  ο νυν πρόεδρος της ΑΕΛ κ Κούγιας μιλώντας γι αυτόν είχε επί λέξει αναφέρει (αντιγραφή από spor24) : “Ο Αγγελής είναι από τους άκρως διεφθαρμένους στο ποδόσφαιρο. Ο Χριστοβασίλης είχε φίδι κολοβό στον κόρφο του. Προφανώς το “παιχνίδι” στον ΠΑΣ το πήρε πάνω του ο Αγγελής. Εγώ στη θέση του Χριστοβασίλη, δεν θα έπαιρνα τον Αγγελή στην ομάδα μου από ένα κρεοπωλείο του Κορυδαλλού όπου δούλευε.Ο Αγγελής είναι το απόλυτο εργαλείο του στοιχήματος “.
Ακόμη…

Στην  ανακοίνωση πρόσληψης  του κ Αγγελή το αθλητικό portal  της Πελοπονήσου  έγραψε ένα πολύ πιο αιχμηρό άρθρο που αναφέρει…

“Απίστευτο και όμως συνέβει: Ο διαβόητος μάνατζερ – “πρόεδρος” της Αμαλιάδας, ανέλαβε και “κουμανταδόρος” στα Τρίκαλα!

 

“Τιμ μάνατζερ” λέει και στα Τρίκαλα (!) ανέλαβε ο “διαβόητος” Βαγγέλης Αγγελής.Ποιος είναι ο Αγγελής; Μάνατζερ λέει ποδοσφαίρου, τελευταία κάνει και τον τεχνικό διευθυντή, πρόσφατα και τον “πρόεδρο”, ενώ όποια πόρτα και να σηκώσεις σε Β’ και Γ’ Εθνική,θα τον βρεις από κάτω…

Πέρυσι, μετά από Αμαλιάδα πέρασε ένα φεγγάρι και από… Χανιά, φέτος πήγε να χωθεί και στον Άρη, όμως τον πήραν χαμπάρι εκεί αμέσως και τον έκοψαν (θυμίζουμε), ενώ και ο Μαρουκάκης, δικός του παίκτης είναι.

“Πρόεδρος” (έστω, “αχυράνθρωπος” για τις κακές γλώσσες της Αμαλιάδας), ανέβαλε πριν λίγες ημέρες στον τοπικό Αστέρα Αμαλιάδας και άκουσον – άκουσαν, σήμερα ανακοινώθηκε ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ και ως “ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ (;;;) ΣΤΗΝ ΠΑΕ των Τρικάλων, χωρίς κανείς τους, πόσο δε ο ίδιος, να έχει σκεφτεί αν προκύπτει το ουσιαστικό, τυπικό, ηθικό έστω ασυμβίβαστο.

Σκεφτείτε τώρα τον πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας, ή του Πανηλειακού ας πούμε, να αναλάβει ταυτόχρονο και… τιμ μάνατζερ στην Παναχαϊκή, ή τον Παναιγιάλειο. Τραγικό και φυσικά – πέρα από τα υπόλοιπα – άκρως υποτιμητικό για τις μεγάλες αυτές ομάδες. Εκτός πια και αν ο ιστορικός Αστέρας Αμαλιάδας είναι σκέτο “μπουλούκι ασκέρι”, ή θυμίζει “μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνεται”, πράγμα βέβαια που εμείς δεν το πιστεύουμε…”.

Ερωτηματικά για τη διοίκηση

Φυσικά όλα αυτά (δημοσιεύματα και δηλώσεις)  είναι γνωστά από καιρό,  όμως  όσο ντόρο προκάλεσε με τον ερχομό του στον ΑΟ Τρίκαλα ο διαβόητος Μάνατζερ  Αγγελής, σίγουρα δεν άφησε σε καμία άλλη ομάδα , απ’ αυτές τουλάχιστο στις οποίες προσπάθησε να δραστηριοποιηθεί  επαγγελματικά (και  μανατζερικά…) τα τελευταία χρόνια.Η  φήμη που τον ακολουθεί μετά την δικαστική εμπλοκή του στο σκάνδαλο των Στημένων δεν είναι καλή , έβγαλε  όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και   επειδή ως γνωστό στο νομό μας οι φίλαθλοι αλλά και οι περισσότεροι παράγοντες παρουσιάζουν  «δυσανεξία» σε τέτοιου είδους φαινόμενα … δεν άργησαν να φανούν τα πρώτα σύννεφα , τα παρεπόμενα και τα… παρατράγουδα! Είναι μάλιστα ενδεικτικό το γεγονός ότι η ανακοίνωση πρόσληψης του σε καίριο πόστο της ΠΑΕ  συνοδεύτηκε  με  «θύελλα» αντιδράσεων από την πλειοψηφία των φιλάθλων, των δημοσιογράφων  ενώ υπήρξαν ξεκάθαρες αιχμές και από τους βετεράνους της ομάδας.

Ωστόσο, οι μόνοι που έμειναν ασυγκίνητοι ήταν οι διοικούντες της ΠΑΕ και επειδή αυτοί κάνουν κουμάντο στον ΑΟΤ ο κ Αγγελής «πάτησε το πόδι» του  για δεύτερη φορά  στον ΑΟΤ Αναλαμβάνοντας  το πόστο team manager , πασάροντας και πλασάροντας και δικούς του ποδοσφαιριστές,  ενώ συγχρόνως «έτρεχε»  σε  παράλληλη διαδρομή το πλάνο του για τον Αστέρα Αμαλιάδας  στον οποίο κατέχει  διευθυντικό αξίωμα και αρχικά μάλιστα είχε εκλεγεί στη θέση προέδρου του ΔΣ.

Η ανάμιξη του πάντως με τα διοικητικά του ΑΟΤ δεν πέρασε στο….ντούκου, είχε κάποια παρεπόμενα αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν τη συμπεριφορά του σε παλαιότερο  ματς του ΠΑΣ με ΑΟ Τρίκαλα την  αρχική εμπλοκή του στη λίστα των Στημένων  ,αλλά και την πιο πρόσφατη  (προ τετραετίας)  παρουσία  του στην ΠΑΕ όταν μάλιστα στις τελευταίες ημέρες της θητείας Κουτσούρη παίκτες της ομάδας κήρυξαν αποχή πριν καλά-καλά τελειώσει ο α κύκλος προετοιμασίας.Η λίστα των επεισοδίων πάντως περιλαμβάνει και   κάποια  παρατράγουδα  που προέκυψαν από  « θερμές» αντιδράσεις φιλάθλων . Ακούστηκαν μάλιστα φήμες για  χαρακτηριστικά συμβάντα που έγιναν στο κέντρο της πόλης με φίλους της ομάδας να του ζητούν επιτακτικά να παραιτηθεί και να απομακρυνθεί μόνος του από το επιτελείο του ΑΟΤ .

Πάντως ο κ  Αγγελής επανήλθε δριμύτερος και ακμαιότατος το Σάββατο και με μια γραπτή δήλωση ( την οποία διένειμε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ) ανακάλεσε  την  παραίτηση του σημειώνοντας πως αυτή έγινε κατόπιν πίεσης λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος !  Αστεία πράγματα …τέτοιες αιτιάσεις δεν πείθουν ούτε τα μικρά παιδιά  και φρόντισε ο ίδιος ο κ Αγγελής να μας το αποδείξει (σε μία φράση πιο κάτω) ζητώντας συγνώμη από  συνεργάτη του («φωτογραφίζοντας»  προφανώς τον κ. Τσίκινη)  με τον οποίο δεν είχε πολλά -πολλά…

Μετά απ όλα αυτά  τι άραγε μπορεί να πει κανείς ; Οι ευθύνες προφανώς  βαραίνουν τις πλάτες των κυρίων  Μπαταγιάνη και Μπέκιου που (αν είναι δυνατό) προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. Αυτονόητα  επίσης  ανακύπτουν  εύλογα ερωτηματικά για το ποιος ή ποιοι τελικά «κάνουν κουμάντο» στον ΑΟ Τρίκαλα και ποιοι εν πάση περιπτώσει είναι αυτοί που κρίνουν τόσο χρήσιμη και επωφελή για την ΠΑΕ την παρουσία ενός ανθρώπου που κουβαλά μεγάλη «ιστορία» στις πλάτες του;