Φιλική νίκη του Διγενή

IMG_7204

Κέρδισε στο πρώτο φιλικό της σεζόν 4-0 την Αμυγδαλέα.

Δείγμα θετικό στο πρώτο τεστ του Διγενή καθώς επιβλήθηκε άνετα της Αμυγδαλέας Λάρισας με 4-0. Ακολουθεί αύριο και δεύτερο φιλικό με την ομάδα του Προαστίου.

Στο 16’ ο Κάμπας Χρ., υπό δοκιμή παίκτης, όπως και ο αδελφός του, με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 1-0, αφού το πρώτο σουτ απέκρουσε αμυντικός, ενώ με το δεύτερο σημάδεψε εστία.

Στο 27’ ο Τσικρικάς κέρδισε έξυπνα το πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και σημάδεψε την αριστερή γωνία του Κιόρογλου, γνωστός στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας της Φαρκαδόνας και αργότερα ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΦ, πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο 33’ ο Γιαννούλας με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές ως όφειλαν, πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές ώστε να δουν όλους τους παίκτες τους, αλλά και να ξεκουράσουν αυτούς που ξεκίνησαν το παιχνίδι τους.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Θάνου Θεοδώρου, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας αφορμή για θετικά σχόλια που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό του παρελθόν στις ομάδες που αγωνίστηκε, μέχρι πρότινος στον ΑΟΤ, ομάδα που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αμυγδαλέα, χωρίς να δημιουργήσει τη «μεγάλη» φάση, ήταν πιο απειλητική επιθετικά, ωστόσο το γκολ το πέτυχαν οι γηπεδούχοι.

Στο 72’ ο Χρ. Κάμπας με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0.

Η σύνθεση του «Διγενή»: Πανέτσος,Χασιώτης, Τζέλης, Γούτσιος, Μακρής, Αμπαδιωτάκης, Νταής, Γιαννούλας, Κάμπας Χρ., Νασιακόπουλος, Τσικρικάς. Επαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Σταμέλος (υπό δοκιμήν τερματοφύλακας από τη Νίκη Βόλου), Γιώτας, Σαρακατσάνος, Νικόλαρος, Φακίτσας,Γκαγκαστάθης, Κάμπας Δ., Νάκου Χρ., Νάκου Δ, Βλησσάρης, Τασσούλας.

Διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Κοντίνος με βοηθούς τους κ. Κωτούλα και Λεωνίδα.

Φωτό – Στοιχεία: oichalialive.gr