Δίδαξε σε Ιταλία και Ισπανία ο Νίκος Παϊταρίδης

thumbnail_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διεθνής αναγνώριση για τον προπονητή του ΣΟΑΤ.

Ακομη μια ιδιαιτερη προπονητική αναγνώριση καθώς κατόπιν προσκλήσεως δίδαξε σε σεμινάρια και προπονητικά κάμπ Ταεκβοντό σε ΙΤΑΛΙΑ και ΙΣΠΑΝΙΑ.

Στο Ευρωπαίκό ταεκβοντό έχει εξαπλωθεί η φήμη του Τρικαλινού προπονητή και τιμητικές προτάσεις έρχονται συνεχώς και μάλιστα από προηγμένα για το άθλημα κράτη.

thumbnail_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τον Ολυμπιονίκη Gabriel Mercedes,τον προπονητή εθνικής Πορτογαλιας Peixoto,τον Μεξικανό Salvador,και τον Βέλγο Akkouh

Ετσι αυτή την φορά,στην Λα Κορούνια ήταν ανάμεσα στους προπονητές του Διεθνούς Ισπανικου σεμιναρίου SUENO OLIMPICO (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ) και ενός από τα πιο γνωστα στον κόσμο,όπου συμμετείχαν αθλητές από όλο τον κόσμο και ανάμεσα τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

thumbnail_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Jaouad Achab

 

Στην Ιταλία ο Νίκος Παιταριδης ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος προπονητικά για το προπονητικό καμπ σε μια περιοχή του Μιλάνου στον σύλλογο Taekwondo Rozzano.

Στο κάμπ συμμετείχαν στελέχη της εθνικής Ιταλίας και ταλέντα της περιοχής του Μιλάνου,μαζί με τους αθλητές του ΣΟΑΤ που προπονούνταν κατω από τις οδηγίες του Νίκου Παϊταρίδη.

Μαζί με τον προπονητή ακολούθησαν ορισμένα ταλεντα του ΣΟΑΤ όπου και φιλοξενήθηκαν μιας και η τεχνική τους κατάρτιση έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη.

thumbnail_4

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τον Ολυμπιονίκη Gabriel Mercedes

thumbnail_5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την Ισπανίδα υπουργό αθλητισμού Marta Miquez και την Ολυμπιονίκη Eva Calvo

thumbnail_6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ευα Παιταρίδου με την Yπουργό Aθλητισμού Marta  Miquez,τον πρόεδρο τεχνικής επιτροπής της Γαλικίας Juan Louis Martinez και τον Moustapha Akkouh

thumbnail_7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τους Ιταλούς προπονητές του Μιλάνου Giorgio Pillota και Rozzano Vittorio Albano