Ξεκίνημα την Τρίτη για την Δήμητρα/Απόλλων

1455913_10152020179359303_652112674_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νεανική και φέτος η ομάδα.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου και ώρα 18:00 στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας θα ξεκινήσει η προετοιμασία και η προσπάθεια της νεανικής Δήμητρας/Απόλλων ώστε να παρουσιάσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής. Η ομάδα θα αποτελείται κατά βάση από τον περσινό νεανικότατο κορμό με παιδιά που πήραν τις εμπειρίες τους, μαζί με τους ελπιδοφόρους αθλητές του Παιδικού τμήματος (2002) αλλά και δύο – τρεις πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Όλοι θα δουλέψουν για να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με μοναδικό στόχο τις εμπειρίες-παραστάσεις και να χαρούν το ποδόσφαιρο ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας που για διαφόρους λόγους (μεταγραφές – σπουδές) αποχώρησαν αλλά και αυτοί που αποκτήθηκαν θα ανακοινωθούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων 2003, 2004 και 2005 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας, ώστε οι μικροί αθλητές να ετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για τη νέα σεζόν μετά τη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις όλα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας με τη διαβεβαίωση όλων των ανθρώπων που εργάζονται στον σύλλογο πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόοδο και βελτίωση των παιδιών σε όλα τα επίπεδα.