Βέρτζος: “Έμεινα γιατί με ήθελαν”

aggelos-vertzos-1024x576

O Άγγελος Βρέντζος μίλησε σήμερα στον FM 100.

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” μίλησε σήμερα το πρωί ο Άγγελος Βρέντζος που ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΑΟΤ: “Οι εποχές είναι δύσκολες. Και ο ποδοσφαιριστής είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας. Κάνεις την επιλογή της ομάδας όχι τόσο με το συναίσθημα αλλά με την οικονομική ασφάλεια. Στα Τρίκαλα υπήρχαν και τα δύο ατά στοιχεία, οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ότι με ήθελαν και για τον λόγο αυτό παρέμεινα”.

Για το τι δεν πήγε καλά πέρυσι είπε: “Κάναμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο αλλά έχω την εντύπωση ότι όσοι και αν τρέχαμε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για λόγους που δεν μπορώ να πω δημόσια”.

Για την φετινή σεζόν: “Οι προυποθέσεις είναι καλές. Σίγουρα έρχονται πολλά νέα παιδιά, έφυγαν κάποια, αλλά όπως και πέρυσι πιστεύω πως μέσα απο την δουλειά μπορούμε να βρούμε χημεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε φιλοδοξίες και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στο γήπεδο”.

Για τον κόσμο των Τρικάλων τέλος ο δυναμικός μπακ είπε: “Όταν ερχόμουν σαν αντίπαλος στα Τρίκαλα τον ζήλευα τον κόσμο των Τρικάλων. Τώρα είμαι χαρούμενος που παίζω γι’ αυτόν και πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις μας θα τον φέρουμε μαζικά στο γήπεδο” .