Εποχή Θώμου στα Μετέωρα

19441063_10213634791284512_1309990761_n

Παρουσίασε πλάνο και νέο ΔΣ ο γιατρός.

Το ρεπορτάζ του stagonnews.gr αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας παρουσία αρκετού κόσμου η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Μετέωρα.

Η συνέλευση που αναμενόταν με ενδιαφέρον εδώ και καιρό έκλεισε όπως ήταν αναμενόμενο με την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά της ομάδας καθώς την ομάδα ανέλαβε πλέον νέο σχήμα( για δύο χρόνια) με επικεφαλής όπως έχουμε γράψει και στον παρελθόν τον κ. Αθανάσιο Θώμο.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με διοικητικό και οικονομικό απολογισμό από την απερχόμενη διοικούσα επιτροπή ενώ έγινε και μια μικρή αγωνιστική ανασκόπηση της προηγούμενες χρονιάς σε όλα τα τμήματα. (Υποδομής και Ανδρών).  Όπως τόνισαν οι  άνθρωποι  της απερχόμενης διοικούσαν επιτροπής θα ήθελαν να συμμετέχουν στο νέο σχήμα αλλά δεν πρέπει και γι αυτό το λόγο δεν θα συνεχίσουν ευχόμενοι καλή επιτυχία στο νέο σχήμα.

Πλέον η ομάδα θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και είναι θετικό που μετά από αρκετά χρόνια βγαίνει λευκός καπνός στην Γενική Συνέλευση χωρίς να χρειαστούν αρκετές επαναληπτικές όπως συνέβαινε τα παλαιότερα.

Ο κ. Θώμος παρουσίασε το πλάνο του νέου σχήματος για την ομάδα ενώ ανακοίνωσε και τα ονόματα που θα την απαρτίζουν. Τόνισε το τρόπο που θέλει να δουλεύει η ακαδημία ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα των ανδρών είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί και ο στόχος θα είναι η Γ΄Εθνική. Ζήτησε το κόσμο να είναι δίπλα του και κατά την διάρκεια της χρονιάς και έχει πίστη ότι στο τέλος θα πετύχει το εγχείρημα.

Τα ονόματα της νέας Διοίκησης:

Θώμος Αθανάσιος

Ζαρκάδας Δημήτριος

Κυργιάζος Νέστορας

Πλακιάς Δημήτρης

Παπάντος Κώστας

Ταμπουράς Παναγιώτης

Μπακάλης Βασίλης

Μακρής Γιώργος

Τάσος Γιανακόπουλος

Ράτζας Γιώργος

Ζαλαβράς Γιώργος

Θώμος Γιώργος

Δήμος Δημήτρης