“Πράσινο φως” από Ρουσιαμάνη

ΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεχίζει για 5η χρονιά στο τιμόνι των Τρικάλων BC Aries

Μεγάλο καλοκαίρι σαν το περσινό δεν αναμένεται να έχουμε  στην ομάδα μπάσκετ της πόλης που εκπροσωπεί την Θεσσαλία στην μεγάλη κατηγορία για 5η συνεχόμενη σεζόν.

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας βγάζοντας εκτός κάδρου τους κ.κ. Πολονύφη, Χριστοδουλόπουλο οι οποίοι μπορεί να απέκτησαν το 30% των μετοχών της ΚΑΕ αλλά δεν φαίνεται να μπορούν να εξαγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο όπως ήταν η κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Ρουσιαμάνης βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση άλλων ενδιαφερομένων ώστε να πάρουν αυτοί το 30% με ιδιαίτερη έμφαση σε ντόπιους επιχειρηματίες οι οποίοι θα έχουν και τον πρώτο λόγο στην διαχείριση της ομάδας.

Πρώτο μέλημα του είναι να κλείσει προπονητή κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Ακούγονται πολλά ονόματα, ή για να ακριβολογούμε ακούγονται όλα τα ελεύθερα ονόματα με προσιτό κασέ, απο Μέξα μέχρι Μαρκόπουλο και απο Μπρατσιάκο μέχρι Κουφό!

Σε συνεννόηση με τον νέο προπονητή θα γίνουν και οι ανανεώσεις αρχικά του περσινού ελληνικού κορμού ενώ στην ευχέρεια του είναι να κρατήσει και τον Χότον ο οποίος έχει διετές συμβόλαιο.