Γιαννιτσάνης: «Θέλω να πάρω τις ευκαιρίες που δεν μου δόθηκαν πέρσι»

Τες ευκαιρίες που έχασε στην ΑΕΛ θα ψάξει τη νέα σεζόν

Ο  Νίκος Γιαννιτσάνης είναι δανεικός από την ΑΕΛ στον ΑΟΤ και μέσω του Match Review του gazzetta.gr.  αποκαλύπτει πως περιμένει την επιστροφή του στην ομάδα για να βρει ευκαιρίες που δεν πήρε φέτος. Δείτε αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα με τις δηλώσεις του…

 

 

 

Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το πρώτο χατ – τρικ της καριέρας του. Είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 τέρματα (πρώτος είναι επίσης ο Τρικαλινός, Κουσκουνάς με 17) και το πρόσωπο που παρουσιάζει μας δείχνει γιατί η ΑΕΛ το καλοκαίρι τον έκανε δικό της.

 

Στην ομάδα της Λάρισας δεν πήρε ευκαιρία να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο θα έχει μια δεύτερη το καλοκαίρι και όπως μας λέει θέλει να την αρπάξει από τα μαλλιά… Το θέμα μας όμως ήταν η ξέφρενη πορεία των Τρικάλων. Ο νεαρός επιθετικός αφού τόνισε πως τους εξιτάρει αυτό το σερί, ξεκαθάρισε πως όλοι είναι στεναχωρημένοι για το γεγονός πως η ομάδα δεν είναι κοντά στις θέσεις της ανόδου. Όμως, δεν τα παρατάνε και λένε πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Πέτυχες το πρώτο σου χατ – τρικ, πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;
«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί παίξαμε ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ήρθε η νίκη με ένα τόσο μεγάλο σκορ. Σίγουρα είναι ιδιαίτερη μέρα για εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου χατ – τρικ, αλλά για να μπει ένα γκολ σίγουρα η δουλειά είναι ομαδική και απλά ευτύχισα να είμαι ο τελικός αποδέκτης και να σκοράρω».

Τι έχει αλλάξει στα Τρίκαλα και πλέον η ομάδα έχει κάνει ένα απίθανο σερί 11 νικηφόρων αναμετρήσεων;
«Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά και η ευθύνη ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Είμαι στεναχωρημένος που δεν έχω καταφέρει να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα να βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο της ανόδου, αλλά εμείς αυτό που έχουμε αλλάξει πλέον είναι η ψυχολογία. Έχουν λυθεί τα πόδια μας, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι και θεωρώ πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο».

Στην αρχή της σεζόν τι δεν πήγε καλά και χάσατε κάποια σημαντικά παιχνίδια που θα σας βοηθούσαν να είστε πιο κοντά στο κόλπο της ανόδου;
«Απλά σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Έλειπε η λεπτομέρεια και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα παιχνίδια που έπρεπε. Τώρα η ομάδα φαίνεται πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει, έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Στόχος για τη συνέχεια υπάρχει στα Τρίκαλα;
«Σίγουρα το σερί που τρέχουμε μας εξιτάρει και θέλουμε να συνεχιστεί. Ωστόσο πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές στο πίσω μέρος του μυαλού μας σκεφτόμαστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Ακολουθούν πολλά ντέρμπι, τα οποία εμείς έχουμε παίξει και απλά θα περιμένουμε τους αντίπαλους να παίξουν μεταξύ τους και πιστεύω πως στο τέλος θα μπορέσουμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Πως είναι να έχεις συμπαίκτη έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ο Μπαλμπόα;
«Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως είναι απλός άνθρωπος, όπως είμαστε και εμείς. Είναι ευδιάθετο παιδί, είναι πάντα χαμογελαστός και είναι αρκετά πειραχτήρι στην προπόνηση. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά. Γενικά είναι κλειστός χαρακτήρας, αλλά αν κάτσεις και κουβεντιάσεις μαζί του θα σε συμβουλέψει και θα σου πει κάποια πράγματα για την καριέρα του και για το πως δουλεύουν στο εξωτερικό. Έχει πάθει ένα σοκ με τα γήπεδα στην Ελλάδα, καθώς στο εξωτερικό τα γήπεδα είναι πολύ καλύτερα, αλλά κοιτάει πως θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι όπως και οι υπόλοιποι παίκτες».

Εσύ είσαι δανεικός στα Τρίκαλα, σκέφτεσαι καθόλου το μέλλον σου;
«Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο ματς. Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι δανεικός στα Τρίκαλα και από το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην ΑΕΛ. Το καλοκαίρι ανοίγει μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να την ζήσω. Θέλω να πάρω τις ευκαιρίες που δεν μου δόθηκαν πέρσι».

Η ΑΕΛ εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία… Θες να πεις κάτι για την ομάδα στην οποία ουσιαστικά ανήκεις;
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους πρώην συμπαίκτες μου, που πέτυχαν τον στόχο της παραμονής. Η ΑΕΛ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ. Τέτοιες ομάδες τις έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».