“Διπλό” και προβάδισμα για τελικό η ΑΕΚ

1669805Η Ένωση επικράτησε με 1-2 την έδρα του ΟΣΦΠ

Η ΑΕΚ “χτύπησε” τον Ολυμπιακό στα στημένα και με γκολ των Αραούχο (6′), Πατίτο (64′), νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.Ανήμερα της συμπλήρωσης 93 ετών από την ίδρυση της ΑΕΚ η ομάδα του ΜΑνόλο Χιμένεθ «πέταξε» για τον τελικό του κυπέλλου στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο γήπεδο του Φαλήρου. Η ΑΕΚ «κλείδωσε» όλα τα ατού του Ολυμπιακού και τον «χτύπησε» στις στημένες φάσεις. Πάντως ο Ολυμπιακός διαμαρτύρονται για το δεύτερο τέρμα του Πατίτο, θεωρώντας ότι η μπάλα έχει βρει στο χέρι του.

Τραγική εμφάνιση της ομάδας του Τάκη Λεμονή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν πραγματοποίησαν καμία ουσιαστική φάση στην εστία του Ανέστη και μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έδειξαν να μένουν από δυνάμεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ρομαό, Ανδρούτσος (46′ Καμπιάσο), Μαρίν (79′ Μαρτίνς), Σεμπά, Φορτούνης, Καρντόσο (61′ Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (89′ Μπακασέτας), Πατίτο (74′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (81′ Αραβίδης), Αραούχο.

 

Γκολ: 13′ Φιγκέιρας / 6′ Αραούχο, 64′ Πατίτο

Κάρτες: 29′ Μαρίν, 37′ Ρομαό / 34′ Σιμόες, 37′ Μάνταλος