Συμπλήρωσε 1000 πόντους στην Α1 ο Μανωλόπουλος

 ΤΡΙΚΑΛΑ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ TRIKLA - DOXA LEFKADAS (BASKET LEAGUE 2016-2017)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεκόρ νικών για τα Τρίκαλα BC Aries.

Για πρώτη φορά, στην τέταρτη σεζόν του στην STOIXIMAN.GR Basket League, τα Τρίκαλα BC Aries φτάνουν σε διψήφιο αριθμό νικών καθώς κόντρα στη Δόξα Λευκάδας συμπλήρωσαν 10 νίκες στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η 14η ομάδα της βαθμολογίας ολοκληρώνει με ρεκόρ 1-12 εκτός έδρας. Της Δόξας είχαν προηγηθεί ο Πανιώνιος και η Καβάλα.

* Ρεκόρ σεζόν στα κλεψίματα έκαναν τα Τρίκαλα BC Aries που είχαν 14 απέναντι στη Δόξα με την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή τους να είναι τα 10 κόντρα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Απόλλων Π. Carna.

* Ρεκόρ σεζόν όμως σημείωσε και η Δόξα με την ομάδα της Λευκάδας να μοιράζει 18 ασίστ (είχε άλλες τρεις φορές 17) ενώ και τα 63 σουτ παιδιάς ήταν τα περισσότερά της στη σεζόν.

* Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με τους 12 πόντους που σημείωσε, συμπλήρωσε τους 1.000 στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Χρειάστηκε 202 ματς για να φτάσει σε τετραψήφιο αριθμό αγώνων ενώ έγινε ο 212ος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που φτάνει η ξεπερνά τους χίλιους πόντους.

* Ο Ολεξάντρ Λίποβι με τα έξι κλεψίματα που έκανε ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στο πρωτάθλημα που είχε ο Μπράντον Γιανγκ του Λαυρίου DHI.

* Τους 200 πόντους στη σεζόν ξεπέρασε ο Άγγελος Τσαγκαράκης που με τους 15 που σημείωσε απέναντι στη Δόξα έφτασε τους 211.

* Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Κέλσι Μπάρλου συμπλήρωσε 350 πόντους και ακόμα 110 ριμπάουντ (90 αμυντικά, 20 επιθετικά).