Καστρίτης: “Έχω αγαπήσει τα Τρίκαλα και τον κόσμο τους”

17798957_1285092731598701_2200393504498364848_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην πιθανότητα παραμονής του στους “κυανέρυθρους”¨αναφέρθηκε ο κόουτς.

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τα Τρίκαλα BC Aries σημείωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν έχω συζητήσει ακόμη με την διοίκηση. Καλό είναι πρώτα να συζητήσουμε, να βάλουμε κάτω τα νέα δεδομένα και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Εγώ δεν έχω κρύψει ότι έχω αγαπήσει τον κόσμο των Τρικάλων, έχω αγαπήσει την πόλη».

Για την Δόξα τόνισε: «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας για όλη την προσπάθεια που κάνουν το τελευταίο διάστημα παρότι έχουν χάσει την μάχη για την κατηγορία. Δείχνουν σημάδια συμπαγούς ομάδας που κυνηγάει και διεκδικεί τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι είπε: «Ήταν μία νίκη που θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε. Κλείσαμε την σεζόν μπροστά στον κόσμο μας με μία νίκη και συμπληρώσαμε δέκα νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είναι ρεκόρ για την ομάδα των Τρικάλων στην Basket League. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο, για την ομάδα, για τους ανθρώπους της διοίκησης και σημαίνει ακόμη περισσότερα για τους πρωταγωνιστές που καθημερινά ήταν εδώ και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον κόσμο των Τρικάλων και τους ευχαριστώ πάρα πολύ  για την στήριξη τους. Ένα ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου για την στήριξη τους, τους παίκτες που έβαλαν τα κορμιά τους στην φωτιά και όλα τα μέλη της διοίκησης και του σταφ».