Δυο Τρικαλινά μετάλλια στο Πανελλήνιο Νέων ΤΚD

πανελληνιο νεωνΔύο αργυρά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων

 

Στην πρώτη μεγάλη Πανελλήνια διοργάνωση του αθλήματος το 2017,που έγινε στον Βόλο στις 25-26 Φεβρουαρίου έδωσε το παρών ο ΣΟΑΤ με σπουδαία αποτελέσματα.

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Κωνσταντίνα Τζέλη και Φανή Τζέλη και 5η θέση ο Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος.

Πιστοποιώντας την εξαιρετική τους φόρμα και ταλέντο πραγματοποίησαν 3 σπουδαίες νίκες και στους Τελικούς που έληξαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα ισόπαλοι η ατυχία(Κωνσταντίνα) και η απειρία (Φανή) ηττήθηκαν στον χρυσό πόντο.

Ο Ζαφειρόπουλος μετά από 2 εντυπωσιακούς αγώνες που επικράτησε εύκολα ηττήθηκε στον τρίτο καταλαμβάνοντας την 5η θεση.

Αγωνίστηκαν επίσης στην διοργάνωση  διάκριση οι Βαργιάμης και Παϊταρίδου.

Να σημειωθεί ότι πλην της Κωνσταντίνας Τζέλης οι υπόλοιποι 4 ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά της κατηγορίας (16 χρονών μόλις και το όριο είναι έως 21) και αυτό από μόνο του φανερώνει πολλά.

Για μια ακόμη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΣΟΑΤ κατακτά μετάλλια που είναι και τα μοναδικά Τρικαλινά και καταδεικνύει την ποιότητα του συλλόγου και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και τον καθιστούν ως έναν από τους ισχυρότερους πανελληνίως.Σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και χρόνια ο ΣΟΑΤ είναι στο βάθρο.

Το ΔΣ και προπονητές του ΣΟΑΤ συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τις οικογένειές τους για την προσπάθεια και στήριξη των αθλητών.