Μίλησε και ο γιος του μεγαλομετόχου

…κι έκανε γνωστό πως αυτός πήρε την απόφαση γιατον Γεωργιάδη!!!

 

 

O γιος του μεγαλομετόχου  μέσω της τοποθέτησής του ξεκαθάρισε πως ήταν καθαρά δική του επιλογή να μπει τέλος στη συνεργασία με τον Γεωργιάδη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσέλευση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Η επιλογή να φύγει ο Γεωργιαδης ήταν αποκλειστικά δικιά μου δεν είναι του πατέρα μου

 

Για τυχόν παρεξήγηση παίρνω όλη την ευθύνη αποκλειστικά εγώ, γιατί θέλω, όταν θα χάνω, τουλάχιστον να βλέπω μπαλίτσα. Όσο εφικτό και να είναι, να φεύγω γεμάτος από το γήπεδο μετά από οκτώ ώρες πήγαινε – έλα. Όποίος έχει αντίρρηση θα ήθελα να τον ακούσω γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους περισσότερους οπαδούς, που λένε ότι είμαστε για γέλια, πάει η άνοδος και τέτοια.

Εγώ άκουγα από τους περισσότερους “μόνο ΑΟΤ ακόμα και τοπικό”. Δηλαδή επειδή είμαστε πίσω στην βαθμολογία είμαστε για κλάματα, ενώ αν ήμασταν πρώτοι θα ήταν γεμάτο το γήπεδο. Δηλαδή ο κόσμος θέλει μόνο να είμαστε πρώτοι, ενώ αν δεν είμαστε, 500 άτομα. Eγώ προσωπικά προτιμώ να έχω 500 άτομα στο γήπεδο που αγαπάνε την ομάδα, παρά 8 χιλιάδες που οι περισσότεροι είναι μόνο για τις χαρές. Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά με 3 νίκες 3 ισοπαλίες 3 ήττες δεν πάμε για πρωτάθλημα».