Παράπονα για την διαιτησία και ο Αναστό!

1589365

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πέταξε το γάντι στα Τρίκαλα ο προπονητής του Άρη.

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη ζεστή ατμόσφαιρα. Μας βοήθησε πάρα πολύ, ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και σε έναν αιφνιδιασμό, έγινε μία φάση κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο, χωρίς καν να ξεκινήσει, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Δεν το παρατήσαμε δεν μας πήρε από κάτω. Κάναμε την ανατροπή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κακή εκτίμηση, δώσαμε δικαίωμα στα Τρίκαλα. Παρά την ψυχρολουσία για την ισοφάριση, βάλαμε και τρίτο γκολ. Ήταν και η φάση του Νέτο που υπήρχε πέναλτι, η φάση των Τρικάλων δεν υπήρχε πέναλτι, έγινε χέρι. Το έδειξε η τηλεόραση.

Σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Την Πέμπτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Με τα Χανιά ο κόσμος πρέπει να είναι όπως σήμερα, να κάνουμε καλές γιορτές, να ξεκουραστούμε και 4 του μηνός να είμαστε έτοιμοι για την Καλλιθέα. Όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι, όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Στο τέλος ο Άρης πρέπει και θα είναι εκεί που πρέπει να είναι».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι δεν του άρεσε, τόνισε: «Σε ένα κρίσιμο ματς, υπάρχει και το άγχος. θέλαμε να δώσουμε μία συνέχεια. Τα Τρίκαλα μπήκαν στο ματς από κακές εκτιμήσεις δικιές μας. Αν δεν το είχαμε το άγχος, θα ήταν αλλιώς. Κόντρα στην εικόνα του αγώνα, βρεθήκαμε πίσω. Έτσι είναι ο Άρης, δεν παρατάει τίποτα. Σε 90 λεπτά δεν μπορούμε να έχουμε ρυθμό και πίεση συνεχώς».

Σχετικά με την επιλογή του Ρόβα: «Όταν παίζεις ένα ντέρμπι, δεν παίζεις με δύο τεχνίτες. Επέλεξα τον Ρόβα με αυτό το κριτήριο, είναι πιο αμυντικογενής παίκτης. Μας έδωσε και ύψος που δεν έχουμε. Βασίζομαι σε 18-20 παίκτες. Τον Γενάρη τα ματς θα είναι 7 με το Κύπελλο. Παίξαμε με ωραία κυκλοφορία, πρέσινγκ στις πτέρυγες».

Τέλος, ρωτήθηκε για τη μη παρουσία του Γιώργου Γεωργιάδη και τις δηλώσεις του βοηθού του: «Αν δεν τον εντυπωσίασε ο Άρης είναι θέμα δικό του. Για τη διαιτησία που είπαν, εμείς τι να πούμε για το πέναλτι του Νέτο. Το μαρκάρισμα στον Καράμπελα στο πρώτο ημίχρονο ήταν… δολοφονικό. Μου είπε ότι λόγω αντιπαλότητας επειδή έπαιζε στον ΠΑΟΚ δεν θα ερχόταν στη συνέντευξη, όχι γιατί δεν με σέβεται».