Ο ΑΟΚ νίκησε τον Ηφαιστο Καρδίτσας

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Τσίμα

 

Ο ΑΟΚ με πολύ καλά στατιστικά είχε πολλές εύστοχες και σωστά σχεδιασμένες επιθέσεις κι απλούστευσε τα πράγματα, όταν μία ομάδα αποδίδει καλό μπάσκετ τότε κάνει και τις νίκες να φαίνοντας εύκολες. Αυτό ακριβώς έκαναν οι γηπεδούχοι δείχνοντας ομάδα με χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή.

Ο Ήφαιστος από την άλλη πλευρά, έμεινε πολύ πίσω στο σκορ από την αρχή, κι ότι κι αν έκανε στην συνέχεια δεν του βγήκε, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο την διαφορά στο σκορ στα τελευταία λεπτά.

Το παιγνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του ΑΟΚ να μπαίνουν αρκετά δυνατά, να έχουν ευστοχία στην επίθεση, ενώ είχαν και πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις.

Έτσι πήραν μία διαφορά από την αρχή και κατάφεραν στο ημίχρονο να προηγηθούν με 20 πόντους διαφορά (41-21).

Στην 3η περίοδο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά μέχρι στους 9 (49-40), αλλά από και πέρα ο ΑΟΚ κατάφερε και πάλι να έχει μια διαφορά ασφαλείας.

Στην τέταρτη περίοδο δύο συνεχόμενα τρίποντα από τον Αχιλλέα Ντούρβα 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έκριναν οριστικά το παιγνίδι με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο συνεχόμενα τρίποντα στο τελευταίο λεπτό και να μειώνουν κάπως την διαφορά