«Ασπίδα» Γεωργιάδη στους παίκτες

15578826_1171773219542656_1385043825680526666_n

Με αφορμή την κριτική που δέχονται και τις απαιτήσεις των φιλάθλων.

Ο προπονητής των Τρικάλων Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε στις δηλώσεις του στο γεγονός ότι ασκείται έντονη κριτική στην ομάδα ενώ οι φίλαθλοι δείχνουν να έχουν υψηλές προσδοκίες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο κόσμος νομίζει ότι μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια από το ημίχρονο, μου κάνει εντύπωση η κριτική που δέχονται τα παιδιά, τα πιστεύω τα παιδιά περισσότερο απ’ όλους. Πρέπει όμως να πατάμε στην γη,  έχουμε απέναντι μας καλούς αντιπάλους, παίζουμε καλά, δεν δεχόμαστε γκολ εύκολα, αν κρατήσουμε την ηρεμία στο τέλος θα χαμογελάσουμε, ο στόχος μας δεν είναι το κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα».

Για την νίκη και την πρόκριση επί της ΑΕΛ σημείωσε: «Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική, πήγαμε στους 16. Ήταν πολύ δύσκολος ο  όμιλος με ΠΑΟΚ και ΑΕΛ, φέραμε μόνο μία ισοπαλία δεν δεχτήκαμε γκολ, δίκαια περάσαμε.  Συγχαρητήρια, σε όλους, καθώς είναι πρωτόγνωρο να έχουμε και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο μαζεμένα δυνατά  παιχνίδια και ντέρμπι, ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις, βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, και σήμερα μας έλειπε ίσως λίγο παραπάνω ενέργεια για να κερδίσουμε πιο εύκολα».

Ο Βέρτζος που μίλησε εκ μέρους των παικτών είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι και πήραμε μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».