Καλλές: “Ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη”

BLOGKALLES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα όσα έγραψε ο Νίκος Καλλές στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

“Καλησπέρα σας

Έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη εκτός έδρας για φέτος. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δείξει καλό πρόσωπο μακριά από την έδρα μας αλλά αυτή την εβδομάδα είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξει αυτό. Αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο μια ομάδα που έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και βγάζει πολύ ενέργεια στο γήπεδο.

Οι στόχοι του αντιπάλου μας είναι ίδιοι με τους δικούς μας οπότε είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Ο Κόροιβος στηρίζεται στους ξένους παίκτες του που έχουν πολύ ταλέντο και έχουν δείξει πως προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της Α1.

Εμείς από την πλευρά μας όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε την νίκη σε ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά τελικός. Συστήματα και τακτική έχουν δευτερεύοντα ρόλο σε μια τέτοια μάχη καθώς θα κερδίσει αυτός που θα βγάλει περισσότερη ενέργεια και θα δείξει μεγαλύτερη θέληση για την κάθε χαμένη μπάλα. Μια νίκη στην Αμαλιάδα θα αλλάξει πολύ την ψυχολογία μας και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία μας στην Basket League.

Καλή συνέχεια σε όλους”