Όταν ο Γιαλιάς κέρασε σουβλάκια στον Σαββίδη

gialias

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστος Γιαλιάς.
Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων μίλησε για τη φιλοξενία στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, για τις εξελίξεις στην ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά καθώς και για το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον γιο του Ιβάν Σαββίδη: «Το καλύτερο παιδί. Το πιο λαϊκό παιδί. Δεν το περίμενα να είναι έτσι ο γιος του Σαββίδη. Εγώ περίμενα να είναι ψωνισμένος, περίμενα πολλά πράγματα να είναι. Είναι λαϊκό παιδί και πολύ καλό παιδί. Χαρά μου που κάθισα μαζί του».
Για το πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα: «Παρήγγειλε 10 σουβλάκια και τα μισά τα μοιράζει στην προσωπική του φρουρά. Μιλάγαμε όσο ήταν δυνατόν, βέβαια, αφού δεν ξέρει την ελληνική γλώσσα αλλά την καταλαβαίνει. Δεν τον περίμενα, έτσι. Αυτός με την αγωνία του, εγώ με την αγωνία μου, χωρίς τσακωμούς».
Για τα ποιος πλήρωσε τα σουβλάκια: «Επειδή τα σουβλάκια είναι από την παραγωγή της εταιρείας μου, τα κέρασα εγώ. Δεν ζήτησε κάτι παραπάνω, με εξέπληξε».
Για την υπόθεση Τζαβέλλα: «Ο Τζαβέλλας μας έχει δώσει σαν παίκτης πολλά θετικά. Είναι πολύ καλός παίκτης δεν μπορούμε να τον ξεπετάμε σε ένα παιχνίδι. Με την Εθνική Ελλάδας έβαλε το γκολ το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και εγώ νευριάζω και δεν ξέρω τι κάνω, αλλά μετά μου περνάει. Επειδή δεν πήγε καλά σε έναν αγώνα, τον πετάμε τον παίκτη;»
Για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούσε να απαντήσει, με κοίταζε. Ό,τι πει ο προπονητής και μέχρι να τρελαθεί ο μπαμπάς Σαββίδης και να φύγουν οι περισσότεροι».
Για Ιβάν Σαββίδη: «Ο μπαμπάς Σαββίδης έχει ένα μεγαθήριο που λέγεται ΠΑΟΚ και λειτουργεί ανάλογα. Θα πρέπει να τον σέβονται γιατί θα τρελαθεί και θα φύγει».

Για την παρουσία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ : «Με είχαν καλέσει και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Ήμουν πάνω στα επίσημα. Εμείς βέβαια δεν έχουμε πολλές σουίτες, έχουμε μια, τη δικιά μου, και ένιωσα ότι ήθελα να την μοιραστώ με τον γιο του Σαββίδη».

Για το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης: «Το αποτέλεσμα, αυτό που βγήκε, έπρεπε να βγει αυτό, γιατί οι ομάδες ήταν περασμένες. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Πανελευσινιακό θα κερδίσει, μην τρελαθούμε και τελείως, ενώ εμείς παίζουμε ένα κλειστό παιχνίδι με τη Λάρισα, θα δούμε. Ο καλύτερος θα κερδίσει».