Με ποιους έρχεται ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

i_apostoli_gia_ta_trikala_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με ΑΟΤ

Ο Σέρβος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής, εστιάζοντας στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και το transition game.

Οι Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Τζάλμα Κάμπος και Ευθύμης Κουλούρης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Ροντρίγκεζ να δουλεύει με παρόμοιο τρόπο σε πιο ήπιους ρυθμούς. Ακόμα ο τιμωρημένος Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έκανε αποθεραπεία λόγω του αιματώματος στην κνήμη, με τον Ισπανό να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι.

Ο Ίβιτς διάλεξε 20 παίκτες για την αποστολή της ομάδας στα Τρίκαλα, προχωρώντας σε κάποιες αλλαγές, αφήνοντας στη Θεσσαλονίκη παίκτες που επιβαρύνθηκαν τελευταία, έχοντας στο μυαλό του και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα που ακολουθεί.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δοδοντσάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ματθαίου, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα και Αθανασιάδης.