Λαμπάκης: “Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, μεγάλη ομάδα και ο ΑΟΤ”

DSC_0021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αμυντικός του ΑΟΤ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο παιχνίδι κυπέλλου.

Το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ εξήγησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέλιος Λαμπάκης.
Μιλώντας στο γραφείο τύπου του ΑΟΤ τόνισε ότι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα θα επιδιώξουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αναλυτικά:

Η πρώτη νίκη ήρθε το Σάββατο για το πρωτάθλημα, τώρα ακολουθεί ο αγώνας κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, πως το αντιμετωπίζεται το παιχνίδι αυτό;
Ήρθε η πρώτη νίκη για την ομάδα και ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε ευνοϊκά, αφού έχουμε υψηλούς στόχους και τη δυνατότητα να τους πετύχουμε. Τώρα ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλη ομάδα, όπως μεγάλη ομάδα είναι και τα Τρίκαλα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μέσα στο γήπεδο.
Απέναντι στον ΠΑΟΚ το κίνητρο είναι ισχυρό;
Όπως είπα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Έτσι το κίνητρο είναι ισχυρό, αφού και εμείς θέλουμε να δείξουμε τις ποδοσφαιρικές μας αρετές, σ’ έναν αγώνα που ξέρουμε ότι θα υπάρχει μεγάλη παρουσία φιλάθλων. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.