Ο ΑΟΚ κέρδισε τον Ολ. Καρδίτσας

aok-olyb_kard261116_52Καθαρή νίκη πέτυχε η ομάδα της Καλαμπάκας

ο ΑΟ Καλαμπάκας νίκησε με 73-62 τον Ολυμπιακό Καρδίτσας σε παιγνίδι που έγινε για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Το παιγνίδι εξελίχθηκε ευνοϊκά για την Καλαμπακιώτικη ομάδα η οποία επέβαλλε τον ρυθμό της από την αρχή, πήρε μία καλή διαφορά την οποία διατήρησε ως το τέλος και κέρδισε τον αγώνα ακόμα πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Έτσι πέτυχε την τρίτη στη σειρά νίκη της κι ανέβηκε αρκετά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για την νίκη, αφού ήταν αρκετά εύστοχοι στις επιθέσεις τους και προκαλούσαν πολλά αμυντικά προβλήματα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν κατάφεραν να τα αντιμετωπίσουν.

Έτσι ο ΑΟΚ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με 42-23.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιάννη Τσίμα φρόντισαν η διαφορά να βρίσκεται πάντα ψηλά και για ένα διάστημα ήταν σταθερά στους 20 πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν κάπως τις προσπάθειές τους, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά για να τελειώσει το παιγνίδι με 73-62.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-23, 57-40, 73-62 τελικο.

A.O. Καλαμπάκας (Ι. Τσίμας): Μέμτσας, Μπαλατσός, Σπανός (1),  Ντούρβας 8 (2), Θανασάρας 12, Γκαντιάς 17 (3), Πελίγκος 6, Δήμος 15, Ούτος 8 (2), Χαρτόπουλος 2, Ρηγογιάννης 2.

πηγη tameteora