Γεωργιάδης: “Θα πάρουμε αυτοπεποίθεσηαπ’ τη νίκη”

17524ec48bc39eea4d3c3d228bb878c5_L

«Να πάρουμε αυτοπεποίθηση από την νίκη» δήλωσε

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησε για την ηρεμία που χρειάζεται ώστε να βρει τον στόχο της η ομάδα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες των Τρικάλων και στη σημασία της νίκης επί του Αχαρναϊκού.

Νίκη αυτοπεποίθησης και ηρεμίας χαρακτήρισε ο Γιώργος Γεωργιάδης το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Μενίδι. Ο τεχνικός των Τρικάλων ένιωθε ανακουφισμένος μετά το τέλος του ματς κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και για τις δυο ομάδες. Ποιοτικά δεν ήταν καλό, πήγε στη δύναμη και μοιραία δεν έγιναν πολλές φάσεις. Ο Αχαρναϊκός δεν έκανε καμία, εμείς κάναμε μια και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη. Έχουμε ξεκινήσει με φιλοδοξίες και όπως λογικό το άγχος μεγαλώνει, όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ελπίζω να πάρουμε αυτοπεποίθηση από τη νίκη αυτή. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το αν αυτή η νίκη θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, ο Γεωργιάδης τόνισε:

«Στην Ελλάδα δυστυχώς το αποτέλεσμα μετράει πάνω απ’ όλα και όχι ο τρόπος που παίζει μία ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν κερδίσαμε. Σήμερα κάναμε μόνο μια και πήραμε τη νίκη. Το τρίποντο αυτό θα φέρει ηρεμία στην ομάδα, είμαι σίγουρος»

Κόστιτς: «Ήταν άδικη η ήττα»

Ο Μίλος Κόστιτς μίλησε για άδικη ήττα του Αχαρναϊκού που άξιζε περισσότερα από το ματς.

Άδικη χαρακτήρισε ο Μίλος Κόστιτς την ήττα από τα Τρίκαλα και τόνισε πως ο Αχαρναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στον Αχαρναϊκό να αποδώσει ποιοτικό ποδόσφαιρο, γεγονός που στοίχισε, σύμφωνα με τον Μίλος Κόστιτς. Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Θέλω να συγχαρώ τα Τρίκαλα για τη νίκη τους. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς σε έναν ακόμα πιο δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα, αυτή που ξέρουμε, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Έτσι και οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να αλλάξουν φιλοσοφία και να προσπαθήσουν να απειλήσουν με μεγάλες μπαλιές. Οι φάσεις ήταν λίγες. Τα Τρίκαλα κέρδισαν με μόνο μία προσπάθεια. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο τέλος. Στο επόμενο παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτερα. Δεν μπορώ να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν έτρεξαν, δεν μόχθησαν, δεν προσπάθησαν, αλλά δεν δημιούργησαν ευκαιρίες».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και αν θα βελτιωθεί, ο Κόστιτς τόνισε:

«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γι’ αυτό το θέμα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός. Η διοίκηση προσπαθεί να τον βελτιώσει. Ελπίζω ότι πολύ γρήγορα θα λυθεί το πρόβλημα».