Διαδικτυακά το παιχνίδι Αχαρναϊκός – ΑΟΤ

ffafd1d4467edf149d0ad826f9c78e69_L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απο την afastream.com με 10 € κόστος.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά  το παιχνίδι Αχαρναϊκός – ΑΟ Τρίκαλα απο το afastream.gr θα έχουν οι φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα το Σάββατο.

Συγκεκριμένα τέσσερις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Football League θα μεταδοθούν ζωντανά και διαδικτυακά από την πλατφόρμα afastream.com. Όπως ανακοινώθηκε μέσω δελτίο Τύπου, η Afastream θα μεταδώσει τα παιχνίδια Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη, Αιγινιακός – Πανθρακικός, Αχαρναϊκός – ΑΟ Τρίκαλα το Σάββατο (26/11, 15:00), αλλά και το Πανσερραϊκός – ΑΟ Χανιά την Κυριακή (27/11, 15:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η afastream.com ετοιμάζεται να σας καθηλώσει με τη μετάδοση συναρπαστικών και αμφίρροπων παιχνιδιών.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ απολαύστε σε ζωντανή μετάδοση από το Μενίδι τον αγώνα Αχαρναικός- Α.Ο. Τρίκαλα.
Την ίδια ώρα και ημέρα, στην Καρδίτσα αναμετρώνται η Αναγέννηση Καρδίτσας με τη Σπάρτη.

Λίγο βορειότερα επίσης στις 3 μ.μ του Σαββάτου αναμετρώνται στο Αιγίνιο οι ομάδες του Αιγινιακού και του Πανθρακικού.

Το πρόγραμμα των ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων της μοναδικής πλατφόρμας μετάδοσης παιχνιδιών μέσω live streaming κλείνει την Κυριακή στις 3 μ.μ στο γήπεδο των Σερρών όπου αναμετρώνται ο Πανσερραικός με τον Α.Ο Χανιά.

Απολαύστε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, όπου και αν είσαστε, ότι και αν κάνετε, όποια ώρα το θελήσετε. Από το κινητό σας, το tablet, τον υπολογιστή και την smart TV σας.

Τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream.com σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή της αγαπημένης σας ομάδας, για ότι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γνωρίστε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afastream.com, ακολουθείστε μας στο Twitter στο @afa_stream, συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: info@afastream.com.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων είναι το εξής:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου
Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
Αιγινιακός – Πανθρακικός (15:00, Δημ. Γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης»)
Αχαρναϊκός – ΑΟ Τρίκαλα (15:00, Δημ. Αχαρνών)

Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Πανσερραϊκός – ΑΟ Χανιά (15:00, Δημ. Σερρών)