Στην παράταση η Κρύα Βρύση – Εκανε και μεταγραφή

 

KRYA-BRYSH_FARKADONA_KYP_18-10-16_7

Η Κρύα Βρύση πέρασε στην επόμενη φάση καιέκανε μεταγραφή

Η Κρύα Βρύση χρειάστηκε την παράταση για να νικήσει με 1-0 την Φαρκαδόνα σε παιγνίδι που έγινε στο γήπεδο της Βασιλικής για την φάση των 16 του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων.
Μετά από 90 λεπτά που δεν παίχθηκε και ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου εκεί οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν το χρυσό γκολ με τον Χρήστο Ζαρακότα και να περάσουν στην επόμενη φάση.
Στο πρώτο μέρος η Κρύα Βρύση απείλησε πρώτα με τον Νουνό στο 5′, ενώ η Φαρκαδόνα απάντησε με τον Κουλτσάκη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στο 9′.
Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 28′ όταν ο Κωνσταντίνου με σουτ από 40 μέτρα περίπου έστειλε την μπάλα να αποκρουστεί από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος η Κρύα Βρύση απείλησε με τον Νουνό στο 73′ με τον Νιάρχο να αποκρούσει, ενώ σουτ του Πολυζόπουλου στο 78′ πέρασε άουτ.
Το παιγνίδι τελείωσε τελικά χωρίς τέρματα κι ακολούθησε ημίωρη παράταση.
Στο 100′ ο Πολυζόπουλος σούταρε από μακριά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Χρήστος Ζαρακότας με πλασέ πέτυχε το 1-0.                                                πηγή και φωτο tameteora gr

Και νέα  μεταγραφή

Πριν από τον αγώνα όπως έγινε γνωστό η  Κρύα Βρύση προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή εντάσσοντας στο δυναμικό της  τον Γιώργο Λάππα ο οποίος αγωνίζονταν στον Εθνικό Φιλιππιάδας και στο πρωτάθλημα  Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

 

krya-brysh_farkadona_kyp_18-10-16_2