Πρόταση μομφής κατά Σφακιανάκη από Γιαλιά

proti mikriΟ μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ ζήτησε παραίτηση Σφακιανάκη αλλά…

 

Χοντραίνει η κόντρα  των ομάδων της πελιοψηφίας με τον πρόεδρο της football league κι απ ότι φαίνεται ο Σφακιανάκης κάνει τον… ανήξερο και δεν παραιτείται ενώ έχει χάσει την πλειοψηφία.

Οπώς αναφέρει το football league o Χρήστος Γιαλιάς κατέθεσε πρόταση μομφής σε βάρος του Στέλιου Σφακιανάκη και του προεδρείου της διοργανώτριας, αφού τόνιζε ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, τόσο για τα τηλεοπτικά, όσο και για χορηγίες. Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον Άρη Λυχναρά, ο οποίος έλεγε πως έχει δώσει το «παρών» σε όλες τις συναντήσεις που έχουν γίνει από την αρχή, αλλά και από τότε που ορίστηκε η επιτροπή διεκδικήσεων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα διέρρευσαν ο Γιαλιάς στην πρόταση μομφής που κατέθεσε, υποστήριξε ότι είχε ψηφίσει τον Λυχναρά, αλλά ο τελευταίος σημείωσε ότι ξέρει ποιος τον ψήφισε και μεταξύ αυτών δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ. «Δεν παραιτούμαι. Αν ανακαλέσω, να ανακαλέσει και εκείνος που είπε ότι με ψήφισε», είπε ο εκ των αντιπροέδρων της λίγκας. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Γιάννης Νιώπας του Αιγινιακού και κατέθεσε με τη σειρά του νέα πρόταση μομφής σε βάρος του Λυχναρά για όσα είπε, αφού η ψηφοφορία τότε ήταν μυστική.

«Να παραιτηθείτε, δεν έχετε κάνει τίποτα», ανέφερε και ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου απευθυνόμενος στον Σφακιανάκη. Μάλιστα, του έφερε ως παράδειγμα τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, ο οποίος παραιτήθηκε όταν ήρε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του ο Ολυμπιακός. «Εδώ δεν είναι μία ομάδα, είναι σχεδόν 10 ομάδες», του είπε. Ο Σφακιανάκης απάντησε ότι δεν παραιτείται, υποστήριξε ότι στον απολογισμό του θα πει τι έχει κάνει και του απάντησε: «Για την πρόταση μομφής απαιτούνται τα 3/4 του σώματος». «Κρύβεστε πίσω από τα 3/4;», ρώτησε ο Χατζηιωάννου τον πρόεδρο της διοργανώτριας και συμπλήρωσε: «Είναι θέμα ευθιξίας».