Καταγγελία από ΠΑΟΚ για τον βοηθό διαιτητή στη Βέροια

24B00F3FD8F5ADBC705CC7C2792D09BA

 

 

 

Ο «Δικέφαλος» τονίζει πως θα κινηθεί και νομικά εναντίον του Βασσάρα

 

 

Έτοιμος να τραβήξει την υπόθεση της αλλοίωσης αποτελέσματα στα… άκρα είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς μέσω επίσημης «θέσης» της ΠΑΕ, κάνει λόγο για ξαφνική αλλαγή του αρχικά ορισθέντα βοηθού, Δόση με τον Χούσκογλου, ο οποίος τελικά υπέπεσε στο τραγικό λάθος με την υπόδειξη οφ σάιντ και ακύρωσης του μοναδικού τέρματος που ενδεχομένως να έκρινε και τη συνάντηση Βέροια – ΠΑΟΚ.

Στις καταγγελίες του ο «Δικέφαλος» τονίζει πως θα κινηθεί και νομικά εναντίον του Βασσάρα εφόσον αποδειχθεί η αλλαγή του βοηθού, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει «προσχηματική» την αποχώρησή του Μακεδόνα επιδιαιτητή από το πόστο του στην ΕΠΟ.

Τα δύο καυτά ερωτήματα που προκύπτουν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι: «Γιατί ο κ. Βασάρας δεν παραιτήθηκε το ή έστω γιατί δεν διέρρευσε την πρόθεσή του όντως την 1η Οκτωβρίου μετά την ομοβροντία των ανακοινώσεων όλων των ομάδων εναντίον του;

Γιατί η δική του θητεία δεν παρατάθηκε αυτόματα μαζί με τις εκλογές της ΕΠΟ; Εφόσον γι αυτό η θητεία του ήταν αρχικά προγραμματισμένη μέχρι τις εκλογές που θα διεξάγονταν 1η Οκτωβρίου;»

Και παράλληλα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ διρερωτώνται αν αληθεύουν οι πληροφορίες ξαφνικής αλλαγής του βοηθού διαιτητή και όπως υποστηρίζουν θα κινηθούν νομικά κατά του Βασάρα: «αν αποδειχθούν αληθινές οι πληροφορίες, ότι μαζί με τον Γκρούτση άλλαξαν τον αρχικά ορισθέντα βοηθό Δόση, με την αιτιολογία ότι ο συγκεκριμένος είχε παίξει την 1η αγωνιστική στο Ολυμπιακός-Βέροια!!! Δηλαδή 3 αγωνιστικές πριν!».

Μάλιστα στην Τούμπα θεωρούν ως… προσχηματική την αποχώρηση Βασσάρα