Τρία στα τρία τα Μετέωρα

Εστω και με μικρό σκορ καθάρισαν τη νίκηΤα Μετέωρα δεν έπιασαν απόδοση αυτή τη φορά όμως κέρδισαν την ΑΕΤ και παρέμεινα στην κορυφή της Α Ερασιτεχνικής

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και κρίθηκε από ένα χτύπημα πέναλτι στις αρχές του αγώνα. Οι νεαροί Τρικαλινοί παίκτες απέσπασαν θετικότατες κριτικές και από τους φιλάθλους για την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και η απειρία θα λέγαμε τους στέρησε  έστω έναν βαθμό. Από την άλλη, η ομάδα των Μετεώρων πήρε το τρίποντο χωρίς να κάνει φάσεις καθώς βρήκε αγωνιστική αντίσταση και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Α ερασιτεχνικής. Θα αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για όλους.

Στο 9΄πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μαγκούτη να σουτάρει άουτ.

Στο 13΄το 1-0. Ο Σακελλαρίδης στην περιοχή ανατράπηκε από τον Μήτσιο και δόθηκε πέναλτι. Ευστόχησε ο Λίτσιος.

Στο 17΄εκτός θέσης ο Κουτλής των Μετεώρων ο Μπαρτζιώκας πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 37΄ένα σουτ του Γκόβαρη άουτ ήταν η μόνη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος.

Στο 53΄ ο Λίτσιος μπήκε στην περιοχή αλλά πριν σκοράρει τον πρόλαβε τελευταία στιγμή και έκοψε ο Σακελλάριος.

Στο 66΄πλασέ του Μπακατσή για τους φιλοξενούμενους η μπάλα έξω.

Στο 74΄η ευκαιρία του αγώνα για τα Μετέωρα και η απόκρουση του ματς από το νεαρό Μήτσιο. Ο Σακελλαρίδης πλάσαρε στην εστία, ο Μήτσιος πρόλαβε και γύρισε στην εστία και με υπερένταση έδιξε την μπάλα κόρνερ.

Α.Σ. Μετέωρα: Κουτλής, Σιούλας ( 65΄λ.τρ. Γκούμας), Γκόβαρης, Φορτούνης, Κωστής, Παπανικολάου, Αλμπάνης, Σακελλαρίδης ( 81΄Ταμπουράς), Λίτσιος, Κουβελάς ( 72΄Λιατσικούρας), Σαμούτης.

ΑΕΤ: Μήτσιος, Πούλιος, Τσιρογιάννης, Σακελλάριος, Αλεξίου Δ., Μπακάλης ( 71΄Μπένγκο), Τσαρούχας ( 46΄λ.τρ. Μπακατσής), Μαγκούτης, Αλεξίου, Μπαρτζιώκας ( 77΄Ζωγράφος), Δημόπουλος.