Οι δηλώσεις Καστρίτη μετά το ματς (Βίντεο)

14369912_1095852877189355_3941618710592339599_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος απο την εμφάνιση και τον κόσμο.

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ευχαριστημένος απο την εικόνα που έδειξε η ομάδα:

«Σίγουρα ήμασταν ανέτοιμοι και το συζητήσαμε με τα παιδιά πριν το παιχνίδι. Ο Λούποβι  δεν έκανε καμία προπόνηση, ο  Κάφεϊ μια, ενώ και ο  Μακμίλαν έχει λίγες μέρες κοντά μας. Επίσης είχαμε τις απουσίες των Μανωλόπουλου, Μπιρούτα και ευχόμαστε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία  διότι δεν περισσεύει κανένα και τα έχουμε ανάγκη. Ουσιαστικά πήγαμε στο παιχνίδι παίζοντας μόλις μια φορά 5 εναντίον 5 και αυτό ήταν στο φιλικό με τον ΑΣ. Καρδίτσας. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να τσεκάρουμε την διάθεση, την ενέργεια, την συμπεριφορά στην άμυνα και κάποια βασικά πράγματα που δουλεύουμε στην επίθεση. Είμαι ικανοποιημένος από τον ζήλο και την ανταπόκριση των αθλητών. Ωστόσο  έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι για να περάσουμε τα πράγματα που θέλουμε».

Ο κόουτς δεν ξέχασε τον κόσμο για τον οποίο σημείωσε ότι καταλάβαμε με το καλημέρα την αγάπη του για την ομάδα και τον θέλουμε κοντά μας και στην συνέχεια.

Επίσης αποκάλυψε ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά σε Αμερικανό σέντερ και περιμένει τα διαδικαστικά.

Από την πλευρά του ο κόουτς του Προμηθέα  κ. Νίκος  Βετούλας σημείωσε: «Κρατάμε μόνο τη νίκη από το παιχνίδι. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλό ξεκίνημα αλλά στην συνέχεια παρουσιαστήκαμε νωθροί. Ετσι δώσαμε την ευκαιρία στα  Τρίκαλα να  βγάλουν μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ πέτυχαν και σημαντικά καλάθια, που εκτόξευσαν την αυτοπεποίθησή τους. Όταν βρεθήκαμε πίσω με 14π όμως  ασκήσαμε μεγάλη πίεση, ενώ είχαμε ψυχραιμία και βρήκαμε ορισμένα μεγάλα σουτ, που μας έδωσαν το ροζ φύλλο. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θέλουμε. Τέλος τα  Τρίκαλα έχουν αξιόλογα παιδιά στο ρόστερ με εμπειρία όπως ο Λίποβι, ο κόσμος είναι κοντά  τους και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα”

Οι δηλώσεις Καστρίτη σε βίντεο: