Αναβολή των εκλογών στην ΕΠΟ ζητούν έξι Ενώσεις

Νέο… σίριαλ εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ

 

Νέο… σίριαλ εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ, καθώς έξι Ενώσεις από εκείνες που αντιπολιτεύονται τη διοίκηση του τέως προέδρου, Γιώργου Γκιρτζίκη, προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας ζητώντας την ακύρωση όλων των αποφάσεων που έλαβε το Δ.Σ.

Πρόκειται για τις ΕΠΣ Σάμου, Θεσσαλίας, Γρεβενών, Ανατολικής Αττικής, Μακεδονίας και Αιτωλοακαρνανίας, που ουσιαστικά αιτούνται την ακύρωση των αρχαιρεσιών οι οποίες έχουν οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου.

Οι προαναφερόμενες Ενώσεις επικαλούνται μη νόμιμη σύνθεση του Δ.Σ. επειδή δεν έχουν αντικατασταθεί ως μέλη ο Γκιρτζίκης και ο εκπρόσωπος του Ηρακλή, Θωμάς Παπαδόπουλος, ενώ υποστηρίζουν ότι πρώτα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση για την εκλογή Εκλογικής Επιτροπής και κατόπιν να προκηρυχθεί Γ.Σ. για τις εκλογές.

Επίσης, θεωρούν ότι από τη Γ.Σ. για την ανάδειξη Εκλογικής Επιτροπής (14/10) ως τις εκλογές (26/10) υπάρχει μόνο μία ημέρα, καθώς το καταστατικό ορίζει ότι οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατίθενται 10 ημέρες πριν από τις εκλογές. Η απόφαση θα έχει ανακοινωθεί το αργότερο ως την ερχόμενη Τρίτη.