Πρώτη συγκέντρωση της Κ17 ΑΟΤ

Παρουσία διοίκησης και γονέων η πρώτη συγκέντρωση της Κ17

3-Αντιγραφή-780x546

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 18.00 θα ξεκινήσει τις προπονήσεις η ομάδα Κ17 του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής μέσω της ΑΕΤ με στόχο άλλη μια σεζόν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να αποκτήσουν εμπειρίες .

Στο γήπεδο Κηπακίου έγινε σήμερα Πέμπτη 11/8 η πρώτη συγκέντρωση στην οποία βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι γονείς, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Γιάννης Καλιτζάκης και από πλευράς διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΤ , ο πρόεδρος κ. Κώστας Παρδάλης και ο κ. Γιώργος Παναγιώτου.

Αρχικά στους παίκτες παρουσιάστηκε από τους κ.κ. Παρδάλη και Καλιτζάκη ο νέος προπονητής του τμήματος Κ17 κ. Παναγιώτης Γκένας.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, καλωσόρισε τον νέο προπονητή ευχήθηκε μια καλή σεζόν και από τα παιδιά ζήτησε συνέπεια, ζήλο , να είναι καλοί και στις σχολικές τους υποχρεώσεις και πάνω απ΄όλα τους ευχήθηκε υγεία και να ευχαριστηθούν την ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα μέσα από τον Α.Ο. Τρίκαλα.Κατόπιν έγινε ομιλία και προς τους γονείς των παιδιών από τους κ.κ. Παρδάλη, Παναγιώτου και Καλιτζάκη ενώ ακολούθησε και συζήτηση.

Εκείνο που επισημάνθηκε από τους υπευθύνους και τους διοικούντες είναι ότι τα δεδομένα στον Α.Ο. Τρίκαλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο είτε στο επίπεδο της επαγγελματικής ομάδας από πλευράς ΠΑΕ είτε στο επίπεδο της ακαδημίας από πλευράς Ερασιτέχνη. Και ότι τα παιδιά συμμετέχουν και αγωνίζονται στον Α.Ο. Τρίκαλα με στόχο να βελτιώνονται, να γίνονται σωστοί και δυνατοί χαρακτήρες και να μπαίνουν σε μια σωστή ποδοσφαιρική διαδικασία. Τονίστηκε δε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα σε οτιδήποτε θέμα και πρόβλημα προκύπτει, ζητήθηκε από τους γονείς να στηρίξουν την προσπάθεια των ακαδημιών του ΑΟΤ και των ίδιων τους των παιδιών και να εμπιστευθούν τους ανθρώπους της διοίκησης και τους υπευθύνους προπονητές της ακαδημίας.

Ειπώθηκε ακόμη ότι θα προωθηθούν κάποια παιδιά της περσινής Κ17 στην Κ19 η οποία θα παίξει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της football league και αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος, η εξέλιξη και η ανέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών .

Τέλος επισημάνθηκε πως αν η μεγάλη ομάδα του ΑΟΤ ανέβει στην Σούπερ Λιγκ είτε φέτος είτε του χρόνου τα δεδομένα αλλάζουν και για τα τμήματα υποδομής ακόμη περισσότερο και προς μεγαλύτερο όφελος των παιδιών.7-Αντιγραφή-780x546