Ο Γιαννιτσάνης κόπηκε από ΑΕΛ κι έρχεται στον ΑΟΤ!

ΓΙΑΝΙΤΣΑΝΗΣ

 

Τρίτη μεταγραφή μέσα στην ημέρα από την ΠΑΕ .Και έπεται συνέχεια

Μέσα σε διάστημα ολίγων ωρών η ΠΑΕ πραγματοποίησε τρεις νέες προσθήκες,  αφού μετά τους Βέρτζο και Λεάντρο Πίντο ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του του Γιανιτσάνη, που πέρσι αγωνίζονταν στην Ελευσίνα και φέτος πήρε μεταγραφή στην ΑΕΛ. Ωστόσο μετά το φιλικό με τον ΑΟΤ κόπηκε (σήμερα) από τον Άγγελο Αναστασιάδη και μπήκε στη λίστα των υπό παραχώρηση. Μάλιστα η  ΑΕΛ στην ανακοίνωση της ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής θα δοθεί με μορφή δανεισμού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν σημειώνεται στην ανακοίνωση των Τρικάλων . Αξίζει να θυμίσουμε πως ο παίκτης αγωνίστηκε στο προχθεσινό φιλικό μέσα στο στάδιο αλλά όπως επισημαίνει η ΑΕΛ με απόφαση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη…δίνεται δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του πριν επιστρέψει στην ομάδα .

Η ανακοίνωση  των Τρικάλων τώρα αναφέρει……

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη Ο Γιαννιτσάνης είναι επιθετικός, γεννήθηκε στις 16/2/1984 και έχει ύψος 1,83.
Στη Super League αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό και τη Νίκη Βόλου, στην Football League με την Λαμία ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανελευσινιακού, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 26 συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.