Ήττα του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας

Ο Ολυμπιακός με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα

56D991BF043F46BDF16BC132DBC9C17C

Στο περιθώριο των εξελίξεων που υπάρχουν στο Λιμάνι (και θα συνεχίσουν να υπάρχουν τις επόμενες ώρες, αφού αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Σάντσεθ με πιθανότερο τον Λεονάρντο), ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Τουρκία από την Μπεσίκτας με 1-0, σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε με φόντο το Europa League.

Ο Ολυμπιακός με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, κατάφερε να απειλήσει στο 39ο λεπτό. Ο Μπουχαλάκης έβγαλε τη σέντρα από εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα από την κεφαλιά του Μποτία κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Η Μπεσίκτας μπήκε στη θέση του… οδηγού στο σκορ, 12 λεπτά μετά την έναρξη του β` ημιχρόνου. Από το ολόθριο λάθος του Βούρου, ο Σισμάνογλου που είχε μπει ως αλλαγή στο 46` κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Λεάλι. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Πάρντο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν κάκιστο σε τετ α τετ με τον Μπόικο, με αποτέλεσμα να χαθεί ένα «σίγουρο» γκολ.

Ο Ολυμπιακός «έψαξε» την ισοφάριση, την οποία θα μπορούσε να είχε πετύχει τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90΄, όμως η βολίδα του Ιντέγε στην κίνηση, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Μπόικο, Μπεκ, Μαρσέλο, Νέσιπ, Τόσιτς, Ατίμπα, Τολγκάι, Όγκουζχαν, Φρέι, Ολτσάι, Τσενκ. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Αντριάνο, Κουαρέσμα, Σισμάνογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Βούρος, Μποτία (46` Ντα Κόστα), Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια (62` Τσιμίκα), Μιλιβόγεβιτς |(46` Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (78` Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (71` Φορτούνης), Πάρντο, Μανθάτης (62` Ιντέγε), Σεμπά