Τα… χάλασαν όλα στο τέλος (AOT-AEΛ 1-2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0058

 

 

 

 

 

 

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις  η ΑΕΛ πήρε φιλική νίκη επί του ΑΟΤ με 1-2

 

 

Με την παρουσία αρκετού κόσμου για τα δεδομένα της εποχής τόσο από τα Τρίκαλα όσο και από την Λάρισα διεξήχθη το γειτονικό φιλικό παιχνίδι με τους Χρήστο Γιαλιά και Αλέξη Κούγια να δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους όσα τους χώριζαν πέρυσι και να τα λένε σε φιλικό κλίμα.

Αγωνιστικά οι πολλές αλλαγές αλλά και η κόπωση των ομάδων από την προετοιμασία δεν επέτρεψαν να δούμε μπάλα της προκοπής. Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκαν, αλλά στην εκπνοή η κούραση κατέβαλλε την ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη, έγιναν πολλά αβίαστα λάθη και η πιο έμπειρη ΑΕΛ με δύο γκολ πήρε μία φιλική νίκη γοήτρου.

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης είδε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα απέναντι σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ και εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα.

Εμείς οι υπόλοιποι το πρώτο πράγμα που είδαμε είναι η υπεροπλία στο φετινό ρόστερ των Τρικάλων σε σχέση με το περσινό. Σε όλες τις θέσεις θα γίνει μάχη για την φανέλα του βασικού με τον Σταύρο Ψιμουλάκη να δίνει το στίγμα των προθέσεων του: Στηρίζεται στους περσινούς και με το σταγονόμετρο θα μπαίνουν οι καινούργιοι στην ομάδα.

Το δεύτερο ολοφάνερο στοιχείο είναι ότι εκτός από την ποσότητα υπάρχει και ποιότητα. Μπαϊκαρά, Ίλιτς, Στογιάνοβιτς (απίστευτο μηχανάκι) και κάποια άλλα νέα παιδιά ξέρουν πολλά κιλά μπάλα ενώ και στην κορυφή της επίθεση ο θηριώδης Ράσιτς δείχνει στοιχεία …Χρούμπες!

Τέλος το τρίτο στοιχείο είναι η δίψα του κόσμου για την ομάδα. Χειροκρότησε, στήριξε, ενθάρρυνε και έδειξε ότι και φέτος θα είναι το δυνατό χαρτί της ομάδας.DSC_0060DSC_0107DSC_0074DSC_0110

DSC_0152

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εξέλιξη του αγώνα

(*) Στο 9′ σουτ του Μίνγκα φεύγει άουτ.

(*) Δοκάρι στο 17′ για την ΑΕΛ. Μετά απο σέντρα του Ροβόθη ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου

(*) Στο 21′ ο Μαρουκάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο που πέφτει στα πόδια του και σώζει

(*) Στο 35′ ο Καβουσάκης διώχνει σωτήρια προ του Κουσκουνά

ΓΚΟΟΟΟΛ Τα Τρίκαλα προηγούνται 1-0 με αυτογκολ του Καρατάσιου στον οποίο κόντραρε η μπάλα μετά απο δυνατό σουτ του Νικολακάκη. Είχε προηγηθεί απόκρουση του Καβουσάκη σε δυνατό σουτ του Μίνγκα

Στο 43′ πέναλτι για την ΑΕΛ που σηκώνει συζήτηση με τον Μανακούσιο να πέφτει στην περιοχή και τον Γρατσάνη να δίνει αυστηρό πέναλτι. Ο Ροβίθης το εκτέλεσε αρχικά εύστοχα αλλά ο Γρατσάνη διέταξε επανάληψη και στην συνέχεια έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!!!!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με κεφαλιά του Μαρουκάκη να περνάει μόλις άουτ

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη με τις πολλές αλλαγές απο τους δύο προπονητές, Σουτ του Καπού στο 67′ έφυγε άουτ.

Στο 69′ φάουλ του Σερτζίνιο μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ ενώ στο 85′ σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι διευθύνει ο κ.Γρατσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Μανούρα, Κωτούλα. Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μαρουκάκη.

Ισοφάριση στο 90′ με τον Καπό για την ΑΕΛ μεά απο ωραία ενέργεια ενώ στην συνέχεια νέα καλή στιγμή με τον Τζάνη για τους βυσινί. Στις καθυστερήσεις μετά απο λάθος του Σαρακατσάνου ο Βαρελά με ωραία ενέργεια σημείωσε το 1-2. Στην εκπνοή παραλίγο να ισοφαρίσει ο Δουκάκης αλλά ο Ξενοδόχοφ έδιωξε σε κόρνερ,

 

DSC_0065

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΑΟΤ όπως παρατάχθηκε στο φιλικό. Όρθιοι: Παπαδόπουλος, Μουμίν, Κουσκουνάς, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μίνγκας. Κάτω: Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς, Νιάρος, Ριζογιάννης, Νικολακάκης

 

ΑΟ Τρίκαλα (Στ. Ψιμουλάκης): Παπαδόπουλος (66′ Γιδόπουλος), Νικολακάκης (53′ Λαμπάκης), Νιάρος (53′ Γκόλιας), Παπαπαναγιώτου (62′ Γκάσιτς), Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης (53′ Στογιάνοβιτς), Μίνγκας (53′ Δουκάκης), Μουμίν (53΄Σερτζίνιο), Κουσκουνάς (62′ Ράσιτς), Στεφάνοβιτς (62′ Χασομέρης), Μπαϊκαρά (53′ Ίλιτς)

ΑΕΛ (Α. Αναστασιάδης): Ντεγκρά (32′ Καβουσάκης, 62′ Ξενοδόχοφ), Μασούρας (46′ Ρέντζας), Γκόλιας (46′ Γιοβάνοβιτς), Δαμιανάκης (46′ Φάργκας), Μανακούσιος (46′ Μονιάκης), Καπνόπουλος (46′ Λαμπρόπουλος), Καρατάσιος (46′ Αναστασόπουλος), Ροβίθης (46′ Καπός), Χοντζάλι (46’Βαρελά), Γιαννιτσάνης (46′ Τζάνης), Μαρουκάκης (46′ Ουρτάδο)

DSC_0066

DSC_0154DSC_0155

DSC_0094DSC_00951JPGDSC_0070DSC_0103