Ερασιτέχνης: “Δεν θα δεχτούμε μεταφορά της ομάδας”

4adf58fb300074ff8a293c2e3ed27c3f_XLΜε ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Αίολος παίρνει θέση για τα όσα ακούγονται.

Αφού χαρακτηρίζει άγονη την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Βαγγέλη Φρύδα ζητά δημόσια τοποθέτηση των μετόχων ενώ δηλώνει με σαφήνεια ότι δεν θα επιτρέψει την μεταφορά της ομάδας σε άλλη πόλη και άλλη έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/07/2016 ανάμεσα στα θέματα ,που συζητήθηκαν  το σημαντικότερο αφορούσε τις εξελίξεις στην ΚΑΕ. Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ έτσι ώστε το ΔΣ να ενημερωθεί για την κατάσταση, που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο  τμήμα και να εκφράσει τις απόψεις του ερασιτέχνη στην ηγεσία της ΚΑΕ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 18/07/2016 και με την παρούσα ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης θέλει να ενημερώσει τους Τρικαλινούς φιλάθλους για τα αποτελέσματα αυτής.

-Επισημάνθηκε στον πρόεδρο της ΚΑΕ το σύνολο σχεδόν των δημοσιευμάτων ,που αφορούν την μεταφορά της ομάδας σε άλλη πόλη και εκφράστηκε η βαθιά ανησυχία των μελών μας.

-Επισημάνθηκε η παντελής απουσία κάποιας δήλωσης ή τοποθέτησης η οποία να διαψεύδει αυτά τα σενάρια καθώς και οποιασδήποτε τοποθέτησης όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

-Εκφράστηκε η αγωνία όλων μας ,αλλά και όλης της πόλης, σχετικά με τις ανύπαρκτες εξελίξεις στο τμήμα και την εικόνα που δείχνει η ομάδα μας.

-Τέλος ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ να μας ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι ώστε να προσπαθήσουμε, στα πλαίσια του δυνατού, να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους.

Δυστυχώς οι τοποθετήσεις του Προέδρου ήταν γενικές και καθόλου συγκεκριμένες. Μας ενημέρωσε ότι κι εκείνος δεν έχει καμία ουσιαστική ενημέρωση από τον μέτοχο της ομάδας  Κο Ρουσιαμάνη, δεν απέκλεισε κανένα σενάριο από αυτά που κυκλοφορούν τον τελευταίο μήνα και αναμένει και ο ίδιος τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Κατόπιν τούτου σαν ΔΣ δηλώνουμε τα εξής:

–          Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε οποιαδήποτε μεταφορά της ομάδας ή της έδρας της και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να μην πραγματοποιηθεί.

–          Ζητούμε από τους μετόχους να τοποθετηθούν δημόσια στα Τρίκαλα για το μέλλον της ομάδας ακριβώς όπως έγινε και κατά την παράδοση της ομάδας μας στην Α1 από εμάς σε αυτούς πριν από τρία χρόνια.

–          Σε περίπτωση που, ανθρώπινα, δεν μπορούν να συνεχίσουν προτιμούμε την έντιμη συμμετοχή σε χαμηλότερη κατηγορία παρά τον αφανισμό.

–          Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η ομάδα δεν θα χαθεί.

 

 

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.