Ψάχνονται στον Ηρακλή, εν αναμονή ο ΑΟΤ

Οι εξελίξεις στον Ηρακλή ενδιαφέρουν και τον ΑΟΤ.

Στα Τρίκαλα παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Ηρακλή αφού αν δεν βρεθεί λύση και ο “Γηραιός” δεν κατέλθει στην Σούπερ Λιγκ οι “κυανέρυθροι” θα πάρουν την θέση του στην μεγάλη κατηγορία.

Το ρεπορτάζ της metrosport.gr για τις εξελίξεις στον Ηρακλή αναφέρει τα εξής:

Αφενός η συσπείρωση της κυανόλευκης οικογενείας, με όποιες πικρίες, έριδες ή αντιπάθειες να… μπαίνουν στην άκρη και αφετέρου η ανάλυση και κατ’ επέκταση υλοποίηση του σχεδίου που έχει ετοιμαστεί.

 

Περισσότερος χρόνος εξάλλου για χάσιμο δεν υπάρχει, ο Ηρακλής εδώ και καιρό… φλερτάρει με την απόλυτη καταστροφή και είναι απαραίτητη ακόμη μία προσπάθεια για να πειστεί ο Σπύρος Παπαθανασάκης ότι καθημερινά προκαλεί ολοένα και περισσότερα προβλήματα.

 

Τι περιλαμβάνει όμως αυτό το σχέδιο; Ουσιαστικά πρόκειται για μία ενιαία ανάληψη προσπάθειας σωτηρίας του Ηρακλή, αντί των τριών που υπήρχαν.

 

Ξεκάθαρη είναι η πρόθεση των Γιάννη Παπαδόπουλου και Κώστα Τσιργογιάννη να καταστήσουν σαφές ότι δεν μπορεί να στηριχτεί-πόσω μάλλον οικονομικά- ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Πολύ απλά διότι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από τον κυανόλευκο κόσμο έχει χαθεί προ πολλού. Στο… τραπέζι θα πέσει η άμεση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την οποία οποιοσδήποτε θα μπορεί να γίνει κάτοχος μετοχών. Η πολυμετοχικότητα άλλωστε αποτελεί ευχής έργον για πολλούς και διάφορους λόγους… Ενας εξ αυτών είναι ότι αποδεικνύεται και η βιωσιμότητα της ομάδας, στοιχείο πολύ σημαντικό ενόψει του δεύτερου ελέγχου στις 30 Σεπτεμβρίου. Τα δε χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πιάσουν άμεσα τόπο για να καλύψουν ανάγκες της ομάδας. Η επιτροπή μάλιστα που θα συσταθεί θα βρεθεί εντός των επόμενων ημερών

 

Κλήθηκε και ο Χατζηπαναγής

 

Σε… πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται οι άνθρωποι που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την αυριανή συνάντηση στο Κατσάνειο. Η πρόσκληση αφορά φυσικά όλους τους φίλους της ομάδας, επώνυμους και μη. Δε θα μπορούσε να λείψει από το κάλεσμα και ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ενώ τηλεφωνική επικοινωνία υπήρχε με τον Σάββα Κωφίδη, τον Κώστα Αϊδινίου, τον Τάσο Κατσαμπή αλλά και τον Χρήστο Αντωνέλη. Ο τελευταίος θα απουσιάζει στο εξωτερικό αλλά όπως τόνισε θα στείλει εκπρόσωπό του. Ενήμερος για την κατάσταση σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» και θετικός να… τρέξει εξελίξεις είναι και ο Αλέξης Αδαμίδης. Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και έχων στενή επαφή και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.