Κουσκουνάς: «Φέτος θα είναι η χρονιά μας»

FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ

Αισιόδοξος για την νέα σεζόν ο «μπομπέρ» του ΑΟΤ

Ο Νίκος Κουσκουνάς είχε μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του ΑΟ Τρίκαλα, ήρθε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και ελπίζει ότι τα… καλά είναι μπροστά!

Παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί κρούση και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας ο ίδιος προτίμησε να μείνει στον ΑΟΤ και μαζί με τους συμπαίκτες του να παλέψει για την άνοδο.

Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» είπε για την σεζόν που τελείωσε:

«Προσωπικά για εμένα ήταν μια καλή χρονιά, αφού κατάφερα να βγω πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Για κάποιες λεπτομέρειες δεν κατάφερε η ομάδα να πάρει το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω ότι όλα αυτά θα βελτιωθούν και φέτος θα είναι η χρονιά μας. Αυτό το πιστεύω απόλυτα, ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας παρουσία».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της Φούτμπολ Λιγκ: «Βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πολλά προβλήματα. Εδώ στα Τρίκαλα εμείς είμαστε τυχεροί, αφού  ο Χρήστος Γιαλιάς έχει φροντίσει να μην υπάρχουν προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στον ΑΟΤ!»

Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους: «Το έχω πει και κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι φίλαθλοι μας έχουν βοηθήσει στα μέγιστα και μάλιστα υπήρχαν αγώνες που με την βοήθεια τους φτάσαμε στη νίκη. Θεωρώ δεδομένο ότι η βοήθεια τους θα είναι και τη νέα αγωνιστική μεγάλη».