Περιπετειώδης ανανέωση για Στεφάνοβιτς!

13508888_640986282729017_2330353988329793130_n

Είχε τροχαίο καθ’ οδόν για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς με την παρουσία του κατά την περυσινή σεζόν είχε μπει στην καρδιά των φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα και η παραμονή του ήταν δεδομένη. Έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς τον κάλεσε το βράδυ της Τρίτης στην μάζωξη του ΑΟΤ στη βίλα του προέδρου, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό όμως έγινε με… πολλή περιπέτεια!
Ο Σέρβος μέσος ταξίδεψε στην Ελλάδα με αεροπλάνο και κατά την διαδρομή στην Αθήνα το ταξί που τον μετέφερε είχε τροχαίο με άλλο αυτοκίνητο!
Ευτυχώς τόσο ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα, όσο και οι υπόλοιποι δεν τραυματίστηκαν με τον απολογισμό να είναι μόνο υλικές ζημιές. Μέχρι να μεταβεί η αστυνομία στον χώρο του τροχαίου, ο άσος του ΑΟΤ περίμενε με μεγάλη υπομονή, ώσπου άνθρωποι της ΠΑΕ να τον μεταφέρουν στις εγκαταστάσεις της «Φάρμας Κατερίνα», όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Βέβαια όλα έγιναν με… θεαματικό τρόπο, αφού από την μια ο πρόεδρος του πρόσφερε εκλεκτούς μεζέδες για να συνέλθει, ενώ ο προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης στην κυριολεξία τον… σήκωσε στους ώμους τους, μη κρύβοντας την χαρά του ότι η περιπέτεια του παίκτη του έληξε χωρίς κανένα πρόβλημα για την υγεία του.